reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja tez o dziwo sie w miare mozliwie wyspalam chyba za duzy stres mialam ostatnio[emoji20]no kolejka super[emoji23]
Dziewczyny dzisiaj byla super noc [emoji3]wyspalam sie [emoji23] a teraz szykuje maluchs do przedszkola i lece do laboratorium[emoji3]
marta18691
Fanka BB :)
U nas to samo zawsze z 15osob stoi [emoji23]jak przychodze
Kolejka malutka [emoji23]
Dobrze ze sie wyspałaś to będziesz siłę stac ;DKolejka malutka
Idzie jak burza. W szoku jestem bo dzisiaj ludzie jacy mili ale stoje cierpliwieDobrze ze sie wyspałaś to będziesz siłę stac ;D
Haha zazdroszczę, ja wciąż tyję A do porodu jeszcze pewnie daleko, więc aż się boję wagi końcowej Pociesza mnie jedynie fakt, że zdecydowana większość kg poszła jednak w brzuszekA ja sie zdziwilam zakoncze cc z 8kg na plusie wiec bardzo sie ciesze[emoji173]waga na plusie 7.7kg jeszcze przez tydzien to bede latac i sprzątać zeby tylko czymś glowe zajac bo sie za bradzo ciesze
Nie no ja wiem, że to ból straszny musi być, ale nie chcę się nakręcać, dopóki to nie nadejdzie, a potem to już i tak nie będzie odwrotu Poród to chyba najlepszy test na próg wytrzymałości bólowej.Życzę Ci żebyś tak miała [emoji2] ale leżąc na sali porodowej słyszałam dwa porody jak kobiety krzyczały, i to nie były okrzyki jak na filmach, tylko raczej z jakiegoś horroru [emoji2] jeszcze pytam położnej jak tamten poród a ona że bardzo dobrze, to już czwarte dziecko tej kobiety i szybko i sprawnie poszło. Ja w takim szoku bo jak to był fajny poród to ja już zwątpiłam [emoji1]
Na pewno dużo podczas porodu dają te metody łagodzenia bólu okołoporodowego. Ja niestety z nich nie mogłam skorzystać, bo nie mogłam się ruszyć z łóżka będąc popodpinana z dwóch stron. Jedynie już po skończeniu oksytocyny poszłam pod prysznic i delikatnie pochodzić po sali, co dało mi ulgę ale niestety na krótko....
To chyba najgorsze jak nic nie możesz zrobić, a wiesz, że coś by Ci pomogło... Jak ma się skończyć cc, to lepiej, żeby ogarnęli to od razu, a nie męczyli. Moja siostra przy pierwszym porodzie rodziła jakiś czas sn, a dopiero jak przyszedł lekarz stwierdził, że dziecko jest źle ułożone i będzie cc, w sumie chyba najgorsza opcja. Ty się możesz cieszyć, że masz już to za sobą
reklama
U mnie o dziwo też przespana noc, nawet na siku chyba nie wstawałam, dopiero rano i już dalej nie zasnęłam, bo sąsiedzi od rana dyskoteka pt. "oj lisku lisku coś tam pusty brzuszek" i tak kilka razy w kółko, a ja głodnaDziewczyny dzisiaj byla super noc wyspalam sie a teraz szykuje maluchs do przedszkola i lece do laboratorium