reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Życzę Ci żebyś tak miała [emoji2] ale leżąc na sali porodowej słyszałam dwa porody jak kobiety krzyczały, i to nie były okrzyki jak na filmach, tylko raczej z jakiegoś horroru [emoji2] jeszcze pytam położnej jak tamten poród a ona że bardzo dobrze, to już czwarte dziecko tej kobiety i szybko i sprawnie poszło. Ja w takim szoku bo jak to był fajny poród to ja już zwątpiłam [emoji1]
Na pewno dużo podczas porodu dają te metody łagodzenia bólu okołoporodowego. Ja niestety z nich nie mogłam skorzystać, bo nie mogłam się ruszyć z łóżka będąc popodpinana z dwóch stron. Jedynie już po skończeniu oksytocyny poszłam pod prysznic i delikatnie pochodzić po sali, co dało mi ulgę ale niestety na krótko....
Aż tak? :o No bo wiesz, ja żyję w przekonaniu, że skurcze porodowe będą boleć nie wiele bardziej niż najgorszy okres [emoji23]

Mnie lekarz bez problemu chciał wypisać jak sprawdził co I jak ze mną, ale czekałam na decyzję odnośnie małego. Bałam się że może za dużo spadł z wagi, albo że nas zostawia ze względu na żółtaczkę. Koleżanka z sali siedziała równe 7 dni po cesarce z dzieckiem, ale dlatego że małej wyszły źle wyniki żółtaczki i musiała leżeć pod lampami. Nam się udało na szczęście [emoji846] a w domu to już całkowicie inaczej [emoji6]
To fajnie tez bym chciala wyjsc w 3dobie ale niewiem jak to u Nas bedzie

reklama
Do góry