A to muszę następnym razem zwrócic uwagę, bo aż dziwne, żeby przez całe pół godziny ani drgnął, teraz pewnie nie zwróciłam uwagi taka byłam nieżywa po nieprzespanej nocy :/Tutaj jakieś przykładowe ktg z neta wzielam i zaznaczyłam gdzie są ruchy dziecka
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
A to nie dostałaś takiego pstryczka, gdzie miałaś naciskać jak się poruszy?
A to muszę następnym razem zwrócic uwagę, bo aż dziwne, żeby przez całe pół godziny ani drgnął, teraz pewnie nie zwróciłam uwagi taka byłam nieżywa po nieprzespanej nocy :/
Niee, nic nie dostałam, podpięła mnie i się drukowało, ale i tak podczas badania nie czułam, żeby się ruszałA to nie dostałaś takiego pstryczka, gdzie miałaś naciskać jak się poruszy?
marta18691
No z tymi skurczami roznie bywa
Trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze [emoji846] jesteś pod stałą kontrolą teraz więc nic się nie martw. Który to tydzień u Ciebie?
marta18691
Ja dzis cisnienie mialam 150/80ze stresu przed lekarzem
U mnie dzień też dość słaby pod kątem samopoczucia, ale o dziwo się zmobilizowałam i sporo zrobiłam, za to teraz padam na twarz - obym chociaż dzięki temu ładnie zasnęła
marta18691
A ja sie zdziwilam zakoncze cc z 8kg na plusie wiec bardzo sie ciesze[emoji173]waga na plusie 7.7kg jeszcze przez tydzien to bede latac i sprzątać zeby tylko czymś glowe zajac bo sie za bradzo ciesze
Ja bez puchnięcia tak tyję, że 1kg na tydzień [emoji1787]
marta18691
No niestety trzeba czekac
Ja tez bym chciala żeby cos zaczęło sie u mnie! Te czekanie jest najgorsze
Ewq9
Życzę Ci żebyś tak miała [emoji2] ale leżąc na sali porodowej słyszałam dwa porody jak kobiety krzyczały, i to nie były okrzyki jak na filmach, tylko raczej z jakiegoś horroru [emoji2] jeszcze pytam położnej jak tamten poród a ona że bardzo dobrze, to już czwarte dziecko tej kobiety i szybko i sprawnie poszło. Ja w takim szoku bo jak to był fajny poród to ja już zwątpiłam [emoji1]
Na pewno dużo podczas porodu dają te metody łagodzenia bólu okołoporodowego. Ja niestety z nich nie mogłam skorzystać, bo nie mogłam się ruszyć z łóżka będąc popodpinana z dwóch stron. Jedynie już po skończeniu oksytocyny poszłam pod prysznic i delikatnie pochodzić po sali, co dało mi ulgę ale niestety na krótko....
Na pewno dużo podczas porodu dają te metody łagodzenia bólu okołoporodowego. Ja niestety z nich nie mogłam skorzystać, bo nie mogłam się ruszyć z łóżka będąc popodpinana z dwóch stron. Jedynie już po skończeniu oksytocyny poszłam pod prysznic i delikatnie pochodzić po sali, co dało mi ulgę ale niestety na krótko....
Aż tak? No bo wiesz, ja żyję w przekonaniu, że skurcze porodowe będą boleć nie wiele bardziej niż najgorszy okres [emoji23]
Ewq9
Mnie lekarz bez problemu chciał wypisać jak sprawdził co I jak ze mną, ale czekałam na decyzję odnośnie małego. Bałam się że może za dużo spadł z wagi, albo że nas zostawia ze względu na żółtaczkę. Koleżanka z sali siedziała równe 7 dni po cesarce z dzieckiem, ale dlatego że małej wyszły źle wyniki żółtaczki i musiała leżeć pod lampami. Nam się udało na szczęście [emoji846] a w domu to już całkowicie inaczej [emoji6]
To fajnie tez bym chciala wyjsc w 3dobie ale niewiem jak to u Nas bedzie
reklama