Maluszek001
Fanka BB :)
Jakby mało było mi wrażeń to się właśnie dowiedziałam, że wymaz GBS wyszedł mi dodatni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie mow ze malo aktywności. Ogarnqc mieszkanie, poprasowqc to juz coś;D z takim ciężarem jak nosimy to się liczy podwójnie;DTak w ogóle to podziwiam, że tyle z Was ma siłę na remonty, sprzątanie itp. Ja to codziennie sobie planuję, co danego dnia zrobię, a potem nie robię prawie nic. Dzisiaj to tylko ogarnęłam ogólnie mieszkanie, przeorganizowałam trochę walizkę, uprasowałam pościel i otulacz do fotelika.... i tyle z aktywności
Zobacz załącznik 1231710
No to nie fajnie. Dostaniesz teraz jakiś antybiotyk ? Czy w szpitalu? Cos ci mówili?Jakby mało było mi wrażeń to się właśnie dowiedziałam, że wymaz GBS wyszedł mi dodatni
W szpitalu dostaniesz antybiotyk i będzie okej. Bardzo duzo kobiet ma dodatni gbs. Mi dopiero lekarz pobierze w poniedzialek takze pewnie tez bede mialaJakby mało było mi wrażeń to się właśnie dowiedziałam, że wymaz GBS wyszedł mi dodatni
też mam dodatni, lekarz powiedział zeby sie nie martwic. Przy porodzie zostanie podany antybiotyk i podobno bedzie wszystko okJakby mało było mi wrażeń to się właśnie dowiedziałam, że wymaz GBS wyszedł mi dodatni
Też mi tak powiedziała, ale człowiek głupi i jak zacznie czytać w necie informacje na dany temat to się nie da nie martwićteż mam dodatni, lekarz powiedział zeby sie nie martwic. Przy porodzie zostanie podany antybiotyk i podobno bedzie wszystko ok
Teraz nie ma sensu podawać antybiotyku bo to podobno lubi wracać, a zanim by się skończyła antybiotykoterapia i potem ponowny wymaz i czekanie na wynik to szybciej się urodzi przy porodzie dostanę antybiotyk dopieroNo to nie fajnie. Dostaniesz teraz jakiś antybiotyk ? Czy w szpitalu? Cos ci mówili?
Trzymam kciuki żeby jednak był negatywny u CiebieW szpitalu dostaniesz antybiotyk i będzie okej. Bardzo duzo kobiet ma dodatni gbs. Mi dopiero lekarz pobierze w poniedzialek takze pewnie tez bede miala
Wiesz znajac moje szczęście nastawiam sie na pozytywny. Trzeba trochę szybciej jechac do szpitala i tyle. Wiele znajomych mialo dodatnie i wszystko okej. Ja to bardziej sie martwie innymi rzeczami takimi jak owinięcie pępowiną itpTrzymam kciuki żeby jednak był negatywny u Ciebie