Tak, następna wizyta 10.02 a termin na 18ty podobnie do Ciebie ale wpisała mi od razu wizytę na 23.02 także ja się pewnie ostatnia rozpakujeO to widzę masz wizyty tak jak ja, też miałam dziś, a kolejna za 2 tygodnie i też pewnie wytrzymamy w dwupaku bez problemu ale za to waga u mnie wciąż w górę, mały nie wiem ile aktualnie waży, bo dziś nie robiła mi USG
reklama
Dokładnie mnie tak straszyli że, mam duże ryzyko urodzić już w 34-36tc a jutro już bezpieczny termin się zaczyna (37+0) przez całą ciążę mało się oszczędzałam a tej mojej klusce za dobrze w brzuszku i pewnie jeszcze przenoszęNic go nie rusza u mnie podobnie, widać dobrze tym naszym maluszkom w brzuchach, więc pewnie trzeba będzie wypraszać
marta18691
Fanka BB :)
Dobre [emoji38]
Tak, następna wizyta 10.02 a termin na 18ty podobnie do Ciebie [emoji3526] ale wpisała mi od razu wizytę na 23.02 także ja się pewnie ostatnia rozpakuje [emoji16]
U nas testy robia, a rodzinnych nie ma...Wlasnie dowiedzialam się, ze od 1 lutrgo przywracaja porody rodzinne. I robia testy rodzacej i partnerowi. Pojebane. Tak sie cieszylam, ze nie robią testow a teraz będe sie tym stresować.
Sylwia99
Wlicza się dziecko i płaci od samego początkuMożliwe, mój tata mówi, że dziecka się niby nie wlicza, ale nie wiem, czy faktycznie tak jest i jeśli już to do jakiego wieku
Sylwia99
U mnie testów nie robią i rodzinnych też nie maU nas testy robia, a rodzinnych nie ma...
Ja się cieszylam ze nie robią testow a tu taka informacjaU mnie testów nie robią i rodzinnych też nie ma
Mnie zapisała jeszcze na 24.02, ale mam nadzieję, że ta wizyta się już nie odbędzieTak, następna wizyta 10.02 a termin na 18ty podobnie do Ciebie ale wpisała mi od razu wizytę na 23.02 także ja się pewnie ostatnia rozpakuje
Mnie na początku siostra też tak straszyła, bo sama miała problemy z szyjką i w efekcie dwójkę wcześniaków, dlatego tak na siebie całą ciążę uważałam. A jak w połowie ciąży pojechałam na izbę z plamieniem, to już w ogóle mnie do łóżka chciała położyć do końca najlepiej, a tu niespodziankaDokładnie mnie tak straszyli że, mam duże ryzyko urodzić już w 34-36tc a jutro już bezpieczny termin się zaczyna (37+0) przez całą ciążę mało się oszczędzałam a tej mojej klusce za dobrze w brzuszku i pewnie jeszcze przenoszę
reklama
O matko, to kolejna podwyżka czynszu się szykujeWlicza się dziecko i płaci od samego początku