reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O to widzę masz wizyty tak jak ja, też miałam dziś, a kolejna za 2 tygodnie i też pewnie wytrzymamy w dwupaku bez problemu 🤣 ale za to waga u mnie wciąż w górę, mały nie wiem ile aktualnie waży, bo dziś nie robiła mi USG 😉
Tak, następna wizyta 10.02 a termin na 18ty podobnie do Ciebie ☺️ ale wpisała mi od razu wizytę na 23.02 także ja się pewnie ostatnia rozpakuje 😁

reklama
Nic go nie rusza 😂 u mnie podobnie, widać dobrze tym naszym maluszkom w brzuchach, więc pewnie trzeba będzie wypraszać 🤣
Dokładnie 😂 mnie tak straszyli że, mam duże ryzyko urodzić już w 34-36tc a jutro już bezpieczny termin się zaczyna (37+0) przez całą ciążę mało się oszczędzałam a tej mojej klusce za dobrze w brzuszku i pewnie jeszcze przenoszę 😏

Dokładnie 😂 mnie tak straszyli że, mam duże ryzyko urodzić już w 34-36tc a jutro już bezpieczny termin się zaczyna (37+0) przez całą ciążę mało się oszczędzałam a tej mojej klusce za dobrze w brzuszku i pewnie jeszcze przenoszę 😏
Mnie na początku siostra też tak straszyła, bo sama miała problemy z szyjką i w efekcie dwójkę wcześniaków, dlatego tak na siebie całą ciążę uważałam. A jak w połowie ciąży pojechałam na izbę z plamieniem, to już w ogóle mnie do łóżka chciała położyć do końca najlepiej, a tu niespodzianka 😂

reklama
Do góry