Wiesz co mąż przywiozl mi laktator do szpitala i sobie dzialalalm tam. Psychika mi sie tam zablokowala i dopiero mleko trysnęło w domu karmilam krotko 4.5 miesiąca bo mała ciezko jadla wyrywala sie itp, mialam dosc. Sasiadka miała robiona cc po odejsciu wod i mleko miala od razu. Takze chyba lepiej jak porod sie juz rozpocznie. Mi wywolywali czyli dziecko jeszcze nie chciało sie pojawićtak, słyszałam własnie od kuzynki, że pionizacja boli najbardziej.
pobudzenie laktacji to własnie będzie mój cel number 1 po porodzie. Jade do szpitala uzbrojona w laktator. Ponoć po cesarce właśnie przychodzi później i trzeba się o nią troche nastarać. Ty próbowałas działać z laktatorem jeszcze w szpitalu, czy przystawiałaś małą tylko i w końcu po czasie ruszyło? Długo karmiłaś później. Mi bardzo zalezy na tym, żeby karmić piersią. Raz, że dla dziecka bardzo dobrze, ale dla mamy tak samo. Szybciej sie dochodzi do siebie (ponoć).
reklama
no tak właśnie wszedzie piszą. Koleżanki mi zwracał uwage, żeby pić bardzo dużo wody - że dopiero wtedy im laktacja ruszyła jak zaczeły pić między3-4l wody dziennie. Obie miały problemy na początku, no ale obie po naturalnm porodzie wiec zobaczymy jak to sie bedzie miało do cc.Wiesz co mąż przywiozl mi laktator do szpitala i sobie dzialalalm tam. Psychika mi sie tam zablokowala i dopiero mleko trysnęło w domu karmilam krotko 4.5 miesiąca bo mała ciezko jadla wyrywala sie itp, mialam dosc. Sasiadka miała robiona cc po odejsciu wod i mleko miala od razu. Takze chyba lepiej jak porod sie juz rozpocznie. Mi wywolywali czyli dziecko jeszcze nie chciało sie pojawić
dzięęęki ! ;*
nie, na szczęscie póki co nic sie nie porobiło ale ponoć nie jest to rzadka przypadłość.Dziewczyny czy Wam tez się porobiły zylaki na nogach w ciazy ?
Dokladnie tak. Ja sie przestraszyłam. Mialam takie skurcze co 4 minuty.. Ale po kąpieli przeszłyDziewczyny prosto w punkt !;D
Przy karmieniu chce sie strasznie pic. Czujesz sie jak na pustyni.no tak właśnie wszedzie piszą. Koleżanki mi zwracał uwage, żeby pić bardzo dużo wody - że dopiero wtedy im laktacja ruszyła jak zaczeły pić między3-4l wody dziennie. Obie miały problemy na początku, no ale obie po naturalnm porodzie wiec zobaczymy jak to sie bedzie miało do cc.
dzięęęki ! ;*
a dopiero byla mowa niedawno ze nie masz za bardzo objawów przepowiadających teraz to juz coraz bliżej takze trzeba być na czuwaniuDokladnie tak. Ja sie przestraszyłam. Mialam takie skurcze co 4 minuty.. Ale po kąpieli przeszły
Szybko pakowanie kosmetyczki bylo a maz oaza spokoju,, nie dramatyzuj, wydaje Ci sie,, od jutra 37+0 czyli oficjalnie donoszonaa dopiero byla mowa niedawno ze nie masz za bardzo objawów przepowiadających teraz to juz coraz bliżej takze trzeba być na czuwaniu
reklama
gratulacje ! to my jestesmy tydzien i jeden dzien za TobąSzybko pakowanie kosmetyczki bylo a maz oaza spokoju,, nie dramatyzuj, wydaje Ci sie,, od jutra 37+0 czyli oficjalnie donoszona