Nie farbujesz włosów?Hahaha, i wskoczyc w jakies normalne ciuchy ooo i zafarbowac wlosy
reklama
niee... wiem, że teoretycznie to głupota i farby są obecnie bezpieczne. Ale staram sie unikać chemii. Tak więc zapuściłam piękne odrosty plus ze względu na covid nie poszłabym do swojego fryzjera - wiem, że tam mają bardzo olewczy stosunek do obecnej sytuacji.Nie farbujesz włosów?
wiem wiem.. nawet mama ginekolog pisze ze mozna farbowac
hm... krępujące pytanie. Ostatnio przed dwójeczką mam dość mocne skurcze brzucha... czy może być tak, że jelita pobudzaja macice? czy po prostu jelitka sie ruszaja i naciskają - i przez to mi się wydaje, że ten ból jest taki skurczowy?
U nas termin cesarki 4 dni przed terminem porodu, wiec pewnie bede sie stresowała w lutym takimi sytuacjami
U nas termin cesarki 4 dni przed terminem porodu, wiec pewnie bede sie stresowała w lutym takimi sytuacjami
Ja sie spytalam ginekologa swojego czy moge farbowac włosy. A on mówi tak tylko, ze rude dziecko bedzie lubi sie nabijać śmieszek ja też mniej farbuje włosy teraz, bo nie chodzilam do pracy do stwierdzilam niech rosną zdroweniee... wiem, że teoretycznie to głupota i farby są obecnie bezpieczne. Ale staram sie unikać chemii. Tak więc zapuściłam piękne odrosty plus ze względu na covid nie poszłabym do swojego fryzjera - wiem, że tam mają bardzo olewczy stosunek do obecnej sytuacji.
wiem wiem.. nawet mama ginekolog pisze ze mozna farbowac
Podobno zatwardzenia powoduja skurcze. A na kiedy masz termin cc? Mozesz powiedziec dlaczego masz cc?hm... krępujące pytanie. Ostatnio przed dwójeczką mam dość mocne skurcze brzucha... czy może być tak, że jelita pobudzaja macice? czy po prostu jelitka sie ruszaja i naciskają - i przez to mi się wydaje, że ten ból jest taki skurczowy?
raczej z wyboru. Miałam jakies 1,5 roku temu pekniętą cyste przypochwową i robiony zabieg. Lekarz mnie wtedy uczulił, że istotne gdybym zachodziła w ciąże. Teoretycznie ginekolog mówi, że można rodzić naturalnie, ale wole cc.Podobno zatwardzenia powoduja skurcze. A na kiedy masz termin cc? Mozesz powiedziec dlaczego masz cc?
A przypadkiem to nie wrażenie jakbys miala dostać biegunki ? Takie skurcze brzucha... ja miałam tak przez ostatnie trzy dni. Nie potrafiłam sprecyzować czy to skurcze macicy czy jelit.... Ale mama mi powiedziała że jak macica cwiczy to i jelitom sie dostaje.hm... krępujące pytanie. Ostatnio przed dwójeczką mam dość mocne skurcze brzucha... czy może być tak, że jelita pobudzaja macice? czy po prostu jelitka sie ruszaja i naciskają - i przez to mi się wydaje, że ten ból jest taki skurczowy?
Ja jeszcze nie wiem jak bede rodzic. Co w sspitalu zdecyduja niby cc wspomniam dobrze. Zobaczymyraczej z wyboru. Miałam jakies 1,5 roku temu pekniętą cyste przypochwową i robiony zabieg. Lekarz mnie wtedy uczulił, że istotne gdybym zachodziła w ciąże. Teoretycznie ginekolog mówi, że można rodzić naturalnie, ale wole cc.
Niee, mysle ze to raczej jelita wplywaja na macice, jesli w ogole. Zazwyczaj mi sie to dzieje to jak napije sie czegos wspomagajacego jak np. kawa z mlekiemA przypadkiem to nie wrażenie jakbys miala dostać biegunki ? Takie skurcze brzucha... ja miałam tak przez ostatnie trzy dni. Nie potrafiłam sprecyzować czy to skurcze macicy czy jelit.... Ale mama mi powiedziała że jak macica cwiczy to i jelitom sie dostaje.
reklama
Przygotowujesz sie jakos na ew. naturalny. Ja mam stresa zeby sie nie zaczal przed cc ale w naszym szpitalu ponoc nie przyjma wczesniej niz w 39tygodniu jesli nic sie nie dzieje.Ja jeszcze nie wiem jak bede rodzic. Co w sspitalu zdecyduja niby cc wspomniam dobrze. Zobaczymy