reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Kurde, kuzynka w Niemczech jak była w ciąży to poszła zrobić zakupy do rossmana, zeskanowała aplilackę gdzie miała właśnie wprowadzoną datę porodu i kobieta spod lady wyciągnęła i jej dała taką większą kosmetyczkę, wyglądała nawet jak mały plecaczek a w środku próbki kremów, żeli, szamponów [emoji1] tylko u nas oczywiście czegoś takiego nie ma [emoji38]
No mam apkę i jestem w klubie rossnę, ale to wystarczy, że kupię tylko pieluchy, czy na jakąś kwotę muszę zrobić zakupy albo coś konkretnego kupić? Ostatnio zrobiłam w Rossmannie wielkie zakupy, to teraz już nic poza pieluchami nie potrzebuję :D

reklama
Kurde, kuzynka w Niemczech jak była w ciąży to poszła zrobić zakupy do rossmana, zeskanowała aplilackę gdzie miała właśnie wprowadzoną datę porodu i kobieta spod lady wyciągnęła i jej dała taką większą kosmetyczkę, wyglądała nawet jak mały plecaczek a w środku próbki kremów, żeli, szamponów [emoji1] tylko u nas oczywiście czegoś takiego nie ma [emoji38]
Ja często dostaje cos od Pani spod lady dla corki 😀😀 moja Basia ma urok 😂a to jakis piórnik a to szmineczke 😂

Ja musialam zrobic i kupilam co mi brakowalo i przy okazji te pampersy wzielam mozesz sie zapytac jak to wyglada czy musisz cos kupowac specjalnie
No mam apkę i jestem w klubie rossnę, ale to wystarczy, że kupię tylko pieluchy, czy na jakąś kwotę muszę zrobić zakupy albo coś konkretnego kupić? Ostatnio zrobiłam w Rossmannie wielkie zakupy, to teraz już nic poza pieluchami nie potrzebuję :D

O kurde 😯 To ja myślałam, że mam mało miejsca, a to nasze pierwsze dziecko i też mieszkamy w ok. 40m, ale wynajmujemy, więc też za dużo nie chcieliśmy zmieniać i też się nawet nie dało, bo to mieszkanie jest zrobione jakby wszystko pod wymiar i raczej pod 2 dorosłe osoby, bez dziecka :D
Co do porodu, ja mam termin na 19 lutego, ale póki co też nic nie zwiastuje, żeby wcześniej miało się coś zadziać także nie jesteś sama :)
My kupiliśmy to mieszkanie po ślubie i w atrakcyjnej cenie, bo chcieliśmy od razu sami mieszkać i z myślą, że to tylko na chwilę, bo docelowo chcieliśmy jednak dom na wsi🙂 No i w sumie tak wyjdzie, bo 4 lata pomieszkaliśmy w mieszkaniu no i w tym roku mamy plan się wprowadzić do domu, a mieszkanie wynajmować😉 Ja to nie jestem stworzona do mieszkania w mieście, potrzebuję podwórka 😄

Dziewczyny a jak się zapatrujecie na mleko modyfikowane ? Oczywiście nastawiam się na karmienie piersią ale wiadomo różnie bywa. U mnie pierwsza ciaza i w temacie karmienia jestem zielona. Które myślicie w razie potrzeby mleko kupować? Bebiko, bebilon, Nan ?

Dziewczyny a jak się zapatrujecie na mleko modyfikowane ? Oczywiście nastawiam się na karmienie piersią ale wiadomo różnie bywa. U mnie pierwsza ciaza i w temacie karmienia jestem zielona. Które myślicie w razie potrzeby mleko kupować? Bebiko, bebilon, Nan ?
Ja kupilam bebilon 😀nie wiem dlaczego najbardziej jakos mam zaufanie 😀

Ale w apce nic nie piszą o tej promocji, dziwne... Jutro będę w okolicy Rossmanna to wejdę i zapytam :) I tylko weszłam w apkę i już mam kilka rzeczy do kupienia 😂
powinnaś dostać maila z informacją, że masz do odbioru pampersy za 1gr a wczesniej jeszcze olejek na rozstepy był ;)
Nie trzeba nic kupić, mozna tylko po to pójść ale lepiej miec maila bo u mnie Pani chciała go widziec😉

Ale w apce nic nie piszą o tej promocji, dziwne... Jutro będę w okolicy Rossmanna to wejdę i zapytam :) I tylko weszłam w apkę i już mam kilka rzeczy do kupienia 😂
Na maila przychodzi powiadomienie, że są do odebrania :) ja przed sylwestrem miałam maila, że mam oliwkę dla siebie do odebrania za grosz, a parę dni później, że pampersy za grosz :)

reklama
Do góry