A ja mam co do tego ambiwalentne odczucie Bo z jednej strony chcę już mieć poród za sobą, nie mieć już takiego wielkiego brzucha i nie stresować się wciąż, że coś złapię na koniec, chcę mieć bobaska już w domu, chodzić na spacery i w ogóle, a z drugiej nie jestem jeszcze ze wszystkim gotowa (walizka, przewijak, czekam jeszcze na ostatnie zamówienia) No i póki co jeszcze nie czas, bo dopiero 36+0 dziśJa tez chce juz
reklama
Ja o dziwo wczoraj po pobudce koło 12, ładnie zasnęłam koło 24/1, ale już przed 9 (aktualnie dla mnie to środek nocy niemalże) obudził mnie telefon ze sklepu (problemy z zamówieniem) i potem już ciężko mi było zasnąć, a wiedziałam, że muszę, bo będę nieżywa i jak w końcu się udało, to przed 13 wstałam Także dzisiaj pewnie nieprędko zasnę a i dzień taki pokręcony, bo ledwo wstałam, zjadłam śniadanie a tu już ciemnoJa bez snu od 2 w nocy ;D juz bylam zjeść i ugotować makaron bo co tu robic ;P oczy ze zmęczenia bola, glowa boli, mala sie przeciaga a matka dalej nie moze usnac ;D
Ja nie liczę, ale jeszcze sporo - niecały miesiąc do terminuIle dni Wam zostało do porodu ?
Na kiedy masz termin?Ja nie liczę, ale jeszcze sporo - niecały miesiąc do terminu
U mnie wciąż bez zmian, może ciut mniej gęsty, ale duużo, z czopem to raczej nie ma nic wspólnego. Jak tak sobie czytam co się u was dzieje i zmienia, to się zastanawiam czasem, czy jesteśmy na tym samym etapie ciążyDziewczyny jak u was ze śluzem na koniec? U mnie duzo wodnisty, i ciągnący... Troche czop a troche nie. Sama nie wiem
O kurde To ja myślałam, że mam mało miejsca, a to nasze pierwsze dziecko i też mieszkamy w ok. 40m, ale wynajmujemy, więc też za dużo nie chcieliśmy zmieniać i też się nawet nie dało, bo to mieszkanie jest zrobione jakby wszystko pod wymiar i raczej pod 2 dorosłe osoby, bez dzieckaHej! Tak piszecie, że powoli zaczynacie mieć jakieś objawy i czekacie na akcje, a ja to chyba ostatnia urodzę Termin mam na sam koniec lutego, więc jeszcze miesiąc.
Jeśli chodzi o remonty i mieszkania to my będziemy wykańczać dom za chwilę (chyba, że on wcześniej nas wykończy). Nie wiem jak ja ogarnę wszystko z maluchem na pokładzie i drugim szalonym 2,5 latkiem Ale nie mogę się już doczekać aż się przeprowadzimy, bo teraz mieszkamy na 4 piętrze w mieszkaniu 43m
Co do porodu, ja mam termin na 19 lutego, ale póki co też nic nie zwiastuje, żeby wcześniej miało się coś zadziać także nie jesteś sama
Mój też ma dość często, ale raczej tak raz dziennie albo co 2 dni, kilka razy w ciągu dnia to się chyba nie zdarzyło, a słodkiego też jem sporoCzęsto czujecie że dziecko ma czkawkę? moja gwiazda ma średnio z 4 razy dziennie nie wiem czy to od tego że dużo słodkiego jem?
marta18691
Fanka BB :)
A ja bylam na zakupach papmersy wzielam za 1gr z ta karta rossne[emoji16]jeszcze mleko mm kupilam w razie czego[emoji16]Mój też ma dość często, ale raczej tak raz dziennie albo co 2 dni, kilka razy w ciągu dnia to się chyba nie zdarzyło, a słodkiego też jem sporo [emoji85]
To ładnie sypiasz ja sobie teraz mogę pozwalac na drzemke bo corka w przedszkolu do 14 ale jakos mi szkoda życia bo pozniej sie nie wyrabiam czasowoJa o dziwo wczoraj po pobudce koło 12, ładnie zasnęłam koło 24/1, ale już przed 9 (aktualnie dla mnie to środek nocy niemalże) obudził mnie telefon ze sklepu (problemy z zamówieniem) i potem już ciężko mi było zasnąć, a wiedziałam, że muszę, bo będę nieżywa i jak w końcu się udało, to przed 13 wstałam Także dzisiaj pewnie nieprędko zasnę a i dzień taki pokręcony, bo ledwo wstałam, zjadłam śniadanie a tu już ciemno
reklama
Jak jeszcze sam zaprojektował, to dopiero zdolny chłop z niego! Mi to się wiele różnych wnętrz podoba, zwłaszcza kuchnia jest dla mnie ważna i mam dużo wizji, ale żeby tak stworzyć tą jedną jedyną to nie ma opcji, więc jak już kupimy coś swojego pewnie trzeba będzie na projekt jeszcze wydać, ew. kupić coś gotowego, ale w gotowym to zawsze coś jednak nie pasuje i taka robotaEee to zdolniache masz w domu Mój też szaleje, mówi że sam Zrób i poddasze yhym powodzenia
Chodź zrobił u nas sam kuchnię. Sam zrobił projekt, pomierzyl ,zamówil płyty i potem to zlozyl meeega dumny z siebie był ja w sumie też. Jakby wiedział że ma pojęcie do tych spraw garderobę też by sam zrobił A tak musieliśmy płacić za nią 7 tyś..