reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jak jeszcze sam zaprojektował, to dopiero zdolny chłop z niego! Mi to się wiele różnych wnętrz podoba, zwłaszcza kuchnia jest dla mnie ważna i mam dużo wizji, ale żeby tak stworzyć tą jedną jedyną to nie ma opcji, więc jak już kupimy coś swojego pewnie trzeba będzie na projekt jeszcze wydać, ew. kupić coś gotowego, ale w gotowym to zawsze coś jednak nie pasuje i taka robota 🙄
Udało mu się ;) pierwszy raz robił kuchnię, złapał wiatr w żagle i zrobił meble do łazienki haha stolarz chciał 4 tyś A on zrobił o połowę taniej i z lepszego materiału. Jak kasy się trochę odłożyć zacznie robić poddasze powodzenia mu życze😂🤣
Pr9jekt sami można zrobić w różnych programach szkoda kasy płacić za projekt

My tez sami robili wszystko w tamtym roku to caly rok remonty rozwalanie sciany zeby powiekszyc przestrzen i zrobienie z plyt usb 2mniejszych pokoi jeden taki goscinny drugi do dziecka....2lazienki elekryka kable polowe domu wymienione biuro zrobione piwnica tez trzeba bylo kopac i wylewke robic zeby piec nowy zmiescil sie na pelet[emoji38]dzieci plac zabaw maja tez zrobiony wiec w h....roboty pot i lzy
Udało mu się ;) pierwszy raz robił kuchnię, złapał wiatr w żagle i zrobił meble do łazienki haha stolarz chciał 4 tyś A on zrobił o połowę taniej i z lepszego materiału. Jak kasy się trochę odłożyć zacznie robić poddasze powodzenia mu życze[emoji23][emoji1787]
Pr9jekt sami można zrobić w różnych programach szkoda kasy płacić za projekt

No widze bardzo przezywasz to [emoji25]a mi wyslali z rossne ze moge odebrac do marca oliwke mamas bebydream za 1gr fajnie bo zawsze cos czlowiek wykorzysta z takiej promocji...i jeszcze mozecie skorzystac z dadaclub i tam paczuszke miec jak urodzi sie dzidzius
Ja dzis tez do 2 nie spałam. Potem usnelam i od 4 do 6 znowu bez snu... moje hormony i irytacja siegnely szczytu i druga polowe nocy przeplakalam ze zmęczenia w lazience:D jakas bezsilność mnie na tej końcówce bierze;p

reklama
No widze bardzo przezywasz to [emoji25]a mi wyslali z rossne ze moge odebrac do marca oliwke mamas bebydream za 1gr fajnie bo zawsze cos czlowiek wykorzysta z takiej promocji...i jeszcze mozecie skorzystac z dadaclub i tam paczuszke miec jak urodzi sie dzidzius
Może nie to ze przezywam co jestem juz zmeczona mocno. Wiesz w nocy naprawde zle spie. Dodatkowo mam duza anemia i jestem na lekach od połowy ciazy co tez to zmeczenie nasila. I troche mnie to juz irytuje bo człowiek by chciał żeby mieć to za sobą a tu dni sie dłużą jakby ten 9 miesiąc mial jqkies zwolnione tempo;p

Do góry