reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiesz jakbym wiedziała, ze tak to będzie bym nie zaczela 😂 i żałuję, ze 5 lat temu jak kupiliśmy mieszkanie to nie zrobiliśmy wszystkiego tio top tylko szybko szybko. Mąż moj jest perfekcjonista takze teraz ma pole do popisu 😂a co najsmieszniejsze w zyciu nie mial nic wspolnego z remonami😂 robi remont z YouTubem 😂😂😂 dobrze, ze chociaz zna sie na prądzie, jest nadzieja ze nie spali mi sie mieszkanie 😂 mowi ze w niedziele juz pomaluje salon ale ja w to bie wierzę!!! 😂Jak będziemy wymieniac moze niedlugo na cos większego to pierw remont później przeprowadzka. Chodze z mopem ciagle żeby nie nosilo sie do lazienek ani sypialni naszych ale ciezko utrzymac czystosc a takich warunkach. Jedno wiem, ze jak zaczne sprzatac to szybko urodzę 😂
Eee to zdolniache masz w domu ;) Mój też szaleje, mówi że sam Zrób i poddasze yhym powodzenia ;)
Chodź zrobił u nas sam kuchnię. Sam zrobił projekt, pomierzyl ,zamówil płyty i potem to zlozyl meeega dumny z siebie był ja w sumie też. Jakby wiedział że ma pojęcie do tych spraw garderobę też by sam zrobił A tak musieliśmy płacić za nią 7 tyś..

Eee to zdolniache masz w domu ;) Mój też szaleje, mówi że sam Zrób i poddasze yhym powodzenia ;)
Chodź zrobił u nas sam kuchnię. Sam zrobił projekt, pomierzyl ,zamówil płyty i potem to zlozyl meeega dumny z siebie był ja w sumie też. Jakby wiedział że ma pojęcie do tych spraw garderobę też by sam zrobił A tak musieliśmy płacić za nią 7 tyś..
Ooo kuchnie zrobił sam super!!! Mi sie marzy nowa kuchnia ale to moze w wakacje wymienimy 😂 bo to juz spora gotówka😀najgorzej, ze ja lubie zmiany szybko mi sie cos nudzi😀😀

Ooo kuchnie zrobił sam super!!! Mi sie marzy nowa kuchnia ale to moze w wakacje wymienimy 😂 bo to juz spora gotówka😀najgorzej, ze ja lubie zmiany szybko mi sie cos nudzi😀😀
Zrobił klasyczna ja lubię biel czarny szary.
Mamy białe meble wysoki połysk marmurowe płytki ciemny blat. Nie mogę zdj wstawić bo niby plik jest za duzy

To u mnie tak samo. Jakby się nic nie zmieniało. I wgl nie czuję jakiś przepowiadających ani jakiejs super pracy macicy żeby się przygotowywała i chyba nic podobnego i zaczynam się denerwować:(( a od dziś donoszona! 💕 także zaczynamy wieksza pracę fizyczna! :D i uciskamy punkty! 😆
U mnie też nic się dzieje (36+6Hbd), ale na razie się tym nie martwię ;)
Często czujecie że dziecko ma czkawkę? 🤔 moja gwiazda ma średnio z 4 razy dziennie 😅 nie wiem czy to od tego że dużo słodkiego jem? 🙈
Moja mała to tak nawet z 5-6 razy dziennie ma czkawkę ;)

reklama
Do góry