reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej, u mnie dzisiaj bardzo wietrznie, ale nawet mimo to przesypiam całe noce bez problemu. Jedynie wstaje raz do łazienki i tyle [emoji1] chodzę spać przed 22, wstaje o 6 z mężem zrobić mu śniadanie i potem śpię jeszcze do 8 [emoji38]
Dzień dobry dziewczyny ;D Witamy się dopiero po śniadaniu z mega zmeczeniem po kolejnej nieprzespanej nocy :p

reklama
Cos czuje, ze stary nie zdarzy 😂😂😂

Załączniki

• IMG_20210122_090558.jpg
    IMG_20210122_090558.jpg
    1 006,1 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_20210122_090549.jpg
    IMG_20210122_090549.jpg
    987,5 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_20210122_090551.jpg
    IMG_20210122_090551.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 56
Zdarzy zdarzy ;D juz coraz bliżej jak dalej ;p podziwiam Cie ze masz siłę sprzątać ten kurz ciagly ;D
U mnie wczoraj maz wymyślisz że w sobotę bedzie malował górę ... mial na to czas od października;D zabiera sie w sobotę, dwa tygodnie przed moim terminem hahaha faceci

Omg ja podziwiam że się zabraliście za takie przedsięwzięcie w ciąży 😁 jeszcze z mała coreczka to pewnie się nosi i sprzątania cały czas?
ja po tym jak kupiliśmy mieszkanie i się zobaczyło ile z remontem jest roboty, powiedziałam że kolejne robimy remont raz a porządnie przed wprowadzka i koniec na zawsze 😂 chociaż u mnie też roboty masa bo szukamy od paru msc większego mieszkania więc remonty prędzej czy później też czekają

Omg ja podziwiam że się zabraliście za takie przedsięwzięcie w ciąży 😁 jeszcze z mała coreczka to pewnie się nosi i sprzątania cały czas?
ja po tym jak kupiliśmy mieszkanie i się zobaczyło ile z remontem jest roboty, powiedziałam że kolejne robimy remont raz a porządnie przed wprowadzka i koniec na zawsze 😂 chociaż u mnie też roboty masa bo szukamy od paru msc większego mieszkania więc remonty prędzej czy później też czekają
Wiesz jakbym wiedziała, ze tak to będzie bym nie zaczela 😂 i żałuję, ze 5 lat temu jak kupiliśmy mieszkanie to nie zrobiliśmy wszystkiego tio top tylko szybko szybko. Mąż moj jest perfekcjonista takze teraz ma pole do popisu 😂a co najsmieszniejsze w zyciu nie mial nic wspolnego z remonami😂 robi remont z YouTubem 😂😂😂 dobrze, ze chociaz zna sie na prądzie, jest nadzieja ze nie spali mi sie mieszkanie 😂 mowi ze w niedziele juz pomaluje salon ale ja w to bie wierzę!!! 😂Jak będziemy wymieniac moze niedlugo na cos większego to pierw remont później przeprowadzka. Chodze z mopem ciagle żeby nie nosilo sie do lazienek ani sypialni naszych ale ciezko utrzymac czystosc a takich warunkach. Jedno wiem, ze jak zaczne sprzatac to szybko urodzę 😂

Zdarzy zdarzy ;D juz coraz bliżej jak dalej ;p podziwiam Cie ze masz siłę sprzątać ten kurz ciagly ;D
U mnie wczoraj maz wymyślisz że w sobotę bedzie malował górę ... mial na to czas od października;D zabiera sie w sobotę, dwa tygodnie przed moim terminem hahaha faceci
Niby moglabym isc mieszkac do rodzicow z corka teraz ale ja juz nie umiem z nimi mieszkac nawet na kilka dni 😂 takze musze wytrzymac!

Niby moglabym isc mieszkac do rodzicow z corka teraz ale ja juz nie umiem z nimi mieszkac nawet na kilka dni 😂 takze musze wytrzymac!
Wcale ci się nie dziwie. Ja też po mieszkaniu tylko z mężem nie dałabym rady iść i mieszkać do kogoś i cały czas zwracać uwagę na to co się robi i mówi....

reklama
Wiesz jakbym wiedziała, ze tak to będzie bym nie zaczela 😂 i żałuję, ze 5 lat temu jak kupiliśmy mieszkanie to nie zrobiliśmy wszystkiego tio top tylko szybko szybko. Mąż moj jest perfekcjonista takze teraz ma pole do popisu 😂a co najsmieszniejsze w zyciu nie mial nic wspolnego z remonami😂 robi remont z YouTubem 😂😂😂 dobrze, ze chociaz zna sie na prądzie, jest nadzieja ze nie spali mi sie mieszkanie 😂 mowi ze w niedziele juz pomaluje salon ale ja w to bie wierzę!!! 😂Jak będziemy wymieniac moze niedlugo na cos większego to pierw remont później przeprowadzka. Chodze z mopem ciagle żeby nie nosilo sie do lazienek ani sypialni naszych ale ciezko utrzymac czystosc a takich warunkach. Jedno wiem, ze jak zaczne sprzatac to szybko urodzę 😂
Jeny, zazdroszczę że masz takiego męża który się bierze za takie rzeczy! Ja już się zaczęłam ostatnio interesować ile teraz robocizna kosztuje zrobienia mieszkania pod klucz czyli basic Total kuchnia łazienka podłogi ściany. I sobie liczą po 25tys! A gdzie tu materiały meble itd XD a mój mąż się też zna właśnie "na prądzie i elektronice" ale do remontów już raczej się nie garnie a szkoda.
Też nie zawsze jest łatwo ogarnąć wszystko jak od razu jak człowiek zapłaci te koszty kredytowe i wszystko i jest taki hmmm byle już nie wydawać za dużo bo ni ma skąd xD i wtedy się robi po taniości byle było

Do góry