reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja mam sporo zabawek lezy sobie w takim domku tam polki sa [emoji23]
Ja na początek też mam tylko szumisia i jednego pluszaka, a na później też niewiele i wszystko od siostry (jedna mała siatka a w tym też butelki i smoczek widziałam), nawet nie wiem dokładnie co tam jest, ale sama nic nie kupowałam, nawet książeczek mam tylko kilka [emoji2] matę edukacyjną jedynie wczoraj zamówiłam, ale to też dlatego, żeby później małego bezpośrednio na podłodze nie kłaść i go czymś zająć [emoji23]

Ja wyjatkowo szybko wczoraj usnelam bo 22.30 i wiedzislam, ze skończy sie to przerwa nocna 😂
No niestety. W nocy się nie spi a potem wieczorem szybko zmeczenie łapie. Najgorsze ze jest ciemno, za wiele człowiek nie zrobi bo jednak noc. I u mnie co noc tekst mojego męża ze on to nie rozumie jak to można w nocy nie spac ;D haha mam nadzieje ze jak się mala urodzi to jednak zrozumie jak to jest ;D

reklama
Jak to jest jak maly jezdzi Ci centalnie noga bo brzuchu z kazdej strony[emoji23]
No niestety. W nocy się nie spi a potem wieczorem szybko zmeczenie łapie. Najgorsze ze jest ciemno, za wiele człowiek nie zrobi bo jednak noc. I u mnie co noc tekst mojego męża ze on to nie rozumie jak to można w nocy nie spac ;D haha mam nadzieje ze jak się mala urodzi to jednak zrozumie jak to jest ;D

Do góry