Dużo więcej i ciągle uczucie "mokro" Dwa trzy dni temu miała dwa dni z rzędu że śluz był jak hmmm..... zaschnięta żelatyna, zastygnięta galaretka. Ciężko porównać W każdym bądź razie nie było tego dużo i tylko przez dwa dni... I też się zastanawiałam czy czop odchodzi częściowo. Ale jak narazie ciszaDziewczyny jak u was ze śluzem na koniec? U mnie duzo wodnisty, i ciągnący... Troche czop a troche nie. Sama nie wiem
reklama
G
gosc201251
Gość
To u mnie tak samo. Jakby się nic nie zmieniało. I wgl nie czuję jakiś przepowiadających ani jakiejs super pracy macicy żeby się przygotowywała i chyba nic podobnego i zaczynam się denerwować( a od dziś donoszona! także zaczynamy wieksza pracę fizyczna! i uciskamy punkty!Dużo więcej i ciągle uczucie "mokro" Dwa trzy dni temu miała dwa dni z rzędu że śluz był jak hmmm..... zaschnięta żelatyna, zastygnięta galaretka. Ciężko porównać W każdym bądź razie nie było tego dużo i tylko przez dwa dni... I też się zastanawiałam czy czop odchodzi częściowo. Ale jak narazie cisza
Załączniki
Nooo to prawda. My chcieliśmy szybko sie przeprowadzić na swoje. Łazienki zrobiliśmy na tip top. Ale żadnych przeróbek prądowych, sufitow nic. I teraz jak fachowiec nam policzył ile by wziął to sie za głowę złapaliśmy!!! Okolo 12 tys. To mąż powiedzial, ze spróbuję sam. Fakt ciagnie sie to dlugo ale jaka oszczędność. Chociaz i tak pieniędzy poszlo bardzo duzo. Ja jestem dumna z niego bardzo! Chociaz wkurza mnie balagan ale jakos sie wspieramyJeny, zazdroszczę że masz takiego męża który się bierze za takie rzeczy! Ja już się zaczęłam ostatnio interesować ile teraz robocizna kosztuje zrobienia mieszkania pod klucz czyli basic Total kuchnia łazienka podłogi ściany. I sobie liczą po 25tys! A gdzie tu materiały meble itd XD a mój mąż się też zna właśnie "na prądzie i elektronice" ale do remontów już raczej się nie garnie a szkoda.
Też nie zawsze jest łatwo ogarnąć wszystko jak od razu jak człowiek zapłaci te koszty kredytowe i wszystko i jest taki hmmm byle już nie wydawać za dużo bo ni ma skąd xD i wtedy się robi po taniości byle było
To mam tak samo ciagle biegam patrzec do toalety hahaha a jak twoj brzuch dzisiaj?Dużo więcej i ciągle uczucie "mokro" Dwa trzy dni temu miała dwa dni z rzędu że śluz był jak hmmm..... zaschnięta żelatyna, zastygnięta galaretka. Ciężko porównać W każdym bądź razie nie było tego dużo i tylko przez dwa dni... I też się zastanawiałam czy czop odchodzi częściowo. Ale jak narazie cisza
Wczoraj od 12 do 16 b jak przed okresem. Potem kolo 20-21 to samo... i mega bol bioder.To mam tak samo ciagle biegam patrzec do toalety hahaha a jak twoj brzuch dzisiaj?
Dzisiaj narazie cisza, nic się nie dzieje. Oprócz tego ze chodze siku non stop i meczy mnie zadyszka to Cichosza. Ale zaraz idę sprzątać;D
Ja tez zaraz zaczynam sprzątanie o ile mozna tak to nazwac w tych warunkach mnie dzisiaj okresowo cmi. Ale moja Hania musi wytrzymac jeszcze tydzień jeszcze z mezem musze jechać na gdansk do ikeaWczoraj od 12 do 16 b jak przed okresem. Potem kolo 20-21 to samo... i mega bol bioder.
Dzisiaj narazie cisza, nic się nie dzieje. Oprócz tego ze chodze siku non stop i meczy mnie zadyszka to Cichosza. Ale zaraz idę sprzątać;D
marta18691
Fanka BB :)
No remont napewno tak szybko sie skonczy[emoji23]
Cos czuje, ze stary nie zdarzy [emoji23][emoji23][emoji23]
marta18691
Fanka BB :)
Ja mowie faceci to jak dzieci
Zdarzy zdarzy ;D juz coraz bliżej jak dalej ;p podziwiam Cie ze masz siłę sprzątać ten kurz ciagly ;D
U mnie wczoraj maz wymyślisz że w sobotę bedzie malował górę ... mial na to czas od października;D zabiera sie w sobotę, dwa tygodnie przed moim terminem hahaha faceci
G
gosc201251
Gość
My też łazienka na tip top a pozostałe byle było xD ale już mnie to nie obchodzi, będziemy chyba sprzedawać to mieszkanie i nie chce już w nie inwestować, ale jest nauka na przyszłość. Dacie radę już pewnie najgorsze za Wami! Nawet jak nie zdąży do porodu to macie siebie i jak sie dzieli obowiązki to.. wszystko się da radęNooo to prawda. My chcieliśmy szybko sie przeprowadzić na swoje. Łazienki zrobiliśmy na tip top. Ale żadnych przeróbek prądowych, sufitow nic. I teraz jak fachowiec nam policzył ile by wziął to sie za głowę złapaliśmy!!! Okolo 12 tys. To mąż powiedzial, ze spróbuję sam. Fakt ciagnie sie to dlugo ale jaka oszczędność. Chociaz i tak pieniędzy poszlo bardzo duzo. Ja jestem dumna z niego bardzo! Chociaz wkurza mnie balagan ale jakos sie wspieramy
reklama
Pewnie zostalo tylko do zrobienia tam pozniej i tak biore Pania do sprzątnięcia okien itp. Bo wiem, ze nie będzie mi się już poprostu chcialo tego robić. My za 2 lata planujemy cos większego, ale zobaczymy jak sie uda nam bo teraz przez ta pandemie to nic planowac niestety nie można doprowadza ludzi do biedy totalnejMy też łazienka na tip top a pozostałe byle było xD ale już mnie to nie obchodzi, będziemy chyba sprzedawać to mieszkanie i nie chce już w nie inwestować, ale jest nauka na przyszłość. Dacie radę już pewnie najgorsze za Wami! Nawet jak nie zdąży do porodu to macie siebie i jak sie dzieli obowiązki to.. wszystko się da radę