marta18691
Fanka BB :)
Hehe [emoji38]
To chudzinka jesteś [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chudzinka jesteś [emoji16]
Dokupię jeszcze przed porodem paczkę 1, od siostry mam chyba 2, ale wagowo to one się za dużo od 1 nie różnią, więc nie chcę za dużo tych 1 kupować, szczególnie, że na chucherko się u mnie nie zapowiada [emoji24]
Ja tak nie doceniałam szkoły, czy to podstawówki, gimnazjum czy średniej jeżeli chodzi o WF, wręcz go nie cierpiałam [emoji16] A tak naprawdę dzięki właśnie wysiłkowi na nim byłam szczupła i dobrze się z tym czułam. Potem studia to już jeździłam samochodem, czasem tylko gdzieś tak szłam po zajęciach a jak poszłam do pracy to koniec... z domu pod samą pracę samochodem i jedynie to zakupy jak robiłam to się coś ruszyłam. Siłownia to stwierdziłam nie dla mnie, basen odpada bo nie umiem i nie nauczę się pływać i tak sobie żyję a kilogramów niestety przybywa [emoji28]
Jak Wy to robicie? Ja mam dopiero 34+4 i 16 kg na plusie!!!
No tez mam nadzieję, ze trafie na jakas super położna. Z ciuchami nie ma co szalec, zawsze możesz domówić szkoda kasyyFajnie mieć kogoś z polecenia, ja mam nadzieję, że uda mi się trafić na tą super położną, co znajoma polecała Dzieciaki tak szybko rosną, że już się gubię jakie rozmiary ciuszków zamawiać I tak połowy pewnie nawet mu nie ubiorę, za to jak kupuję coś dla dzieci siostry, które są raczej drobne (5 i 2 latka) to zawsze na większy wiek muszę brać, bo nigdy rozmiar z wiekiem nie idzie, a oboje to wcześniaki
No wiadomo, ale ja w sumie za wielu nie mam na start A też nie wiem, co się przyda bardziej a co mniej, więc z każdego rodzaju ubranek po kilka chcę miećNo tez mam nadzieję, ze trafie na jakas super położna. Z ciuchami nie ma co szalec, zawsze możesz domówić szkoda kasyy
Woo nieźle ja mam 172 i waze już 68 A ciążę zaczęłam od 56 kg65kg to ja teraz tyle waze w ciąży a z 60startowalam a mam 1.70
Święta92 przecież Ty jak zdj wrzucalas to ładnie wyglądałaśNoo ja zawsze wazylam tak 63 kg. I nie wiem co sie stało, ze tak szybko przybral am kg. Jak patrze na zdjęcia po urodzeniu corki to szczuplutka bylam. Mam nadzieję, ze uda mi sie ogarnąć.
Tylko 5 kg przytylas w ciąży jak to możliwe?65kg to ja teraz tyle waze w ciąży a z 60startowalam a mam 1.70
Jeszcze nie trafilyscie do szpitala A już myslicie jakie jedzenie będzie hehehe niemożliwe jesteścieMi siostra wysylala zdjecie posilkow ze szpitala jak lezala, i nawet w szoku jestem bo ladne dania. Mowila, ze samczne. Ale mięsne. A ja nie przepadam. Najwyzej z obiadu zjem ziemniaki i surówkę i trudno bede miala gorsze problemy niz dobre jedzenie albo rozcięty brzuch albo pipe