Hahaha no to wesoło, dobrze trafić na fajnych lekarzy Siostra właśnie mówiła, że wszystko słyszała i tylko czuła jak wyciągali dziecko, mnie to przeraża Plus jeszcze ten brak czucia w nogach. Boże, żeby urodziła naturalnie!Bez narkozy. Wszystko slyszysz i jestes swiadomatylko nog nie czujesz mi sie trafil fajny anestezjolog ktory mnie zagadywal i rozmieszal. Mam tatuaz na kosci biodrowej imie męża. Oczywiście wtedy nie byl moim mężem mialam 17 lat jak robilam go i jest to,, Arek,, i pytal sie wlasnie lekarz czy arek to ojciec a ja mowie, ze tak a on,, trudno najwyzej znajdzie Pani pozniej Darka, Jarka, Marka tylko trzeba bedzis dorobić literke
reklama
Ja tylko kupilam 1ki jedna paczkę. Bo z tego co pamiętam pozniej od razu mialam 2. I z tego co wiem to kazda kolezanka tak robila. Takze te 1 sa dla maluszkow maluszkow. A lepiej troche luzu w pieluszce niz za ciasnoDokupię jeszcze przed porodem paczkę 1, od siostry mam chyba 2, ale wagowo to one się za dużo od 1 nie różnią, więc nie chcę za dużo tych 1 kupować, szczególnie, że na chucherko się u mnie nie zapowiada
Moja sasiadka jest pielęgniarka ale przebywa na macierzyńskim. I mojej siostrze załatwiła super anastozjologa i pielegniarke na cięcie cesarskie. Nawet ma zdjęcia z cesarki Rysiu ma zdjecie z pierszej sekundy życia ma 2.5 miesiąca a juz 6 kg wazy prawie!!!!Hahaha no to wesoło, dobrze trafić na fajnych lekarzy Siostra właśnie mówiła, że wszystko słyszała i tylko czuła jak wyciągali dziecko, mnie to przeraża Plus jeszcze ten brak czucia w nogach. Boże, żeby urodziła naturalnie!
Ewq9
Fanka BB :)
To chudzinka jesteś [emoji16]
65kg to ja teraz tyle waze w ciąży a z 60startowalam a mam 1.70
Ewq9
Ja tak nie doceniałam szkoły, czy to podstawówki, gimnazjum czy średniej jeżeli chodzi o WF, wręcz go nie cierpiałam [emoji16] A tak naprawdę dzięki właśnie wysiłkowi na nim byłam szczupła i dobrze się z tym czułam. Potem studia to już jeździłam samochodem, czasem tylko gdzieś tak szłam po zajęciach a jak poszłam do pracy to koniec... z domu pod samą pracę samochodem i jedynie to zakupy jak robiłam to się coś ruszyłam. Siłownia to stwierdziłam nie dla mnie, basen odpada bo nie umiem i nie nauczę się pływać i tak sobie żyję a kilogramów niestety przybywa [emoji28]
No właśnie tak siostra mi chyba mówiła, a wagowo 1 i 2 są podobne, to kupię 2 do domuJa tylko kupilam 1ki jedna paczkę. Bo z tego co pamiętam pozniej od razu mialam 2. I z tego co wiem to kazda kolezanka tak robila. Takze te 1 sa dla maluszkow maluszkow. A lepiej troche luzu w pieluszce niz za ciasno
Fajnie mieć kogoś z polecenia, ja mam nadzieję, że uda mi się trafić na tą super położną, co znajoma polecała Dzieciaki tak szybko rosną, że już się gubię jakie rozmiary ciuszków zamawiać I tak połowy pewnie nawet mu nie ubiorę, za to jak kupuję coś dla dzieci siostry, które są raczej drobne (5 i 2 latka) to zawsze na większy wiek muszę brać, bo nigdy rozmiar z wiekiem nie idzie, a oboje to wcześniakiMoja sasiadka jest pielęgniarka ale przebywa na macierzyńskim. I mojej siostrze załatwiła super anastozjologa i pielegniarke na cięcie cesarskie. Nawet ma zdjęcia z cesarki Rysiu ma zdjecie z pierszej sekundy życia ma 2.5 miesiąca a juz 6 kg wazy prawie!!!!
U mnie z kolei wf nigdy nic nie dawał, głównie siatkówka, więc stało się w miejscu Tak z tą wagą różnie bywało, zawsze chyba miałam jakąś nadwagę, ale dopiero jak zaczęłam się na tym skupiać i stosować jakieś głupie diety to widocznie przytyłam, na studiach sporo schudłam, ale potem znów przytyłam i dopiero z 2 lata temu na poważnie się wzięłam za odchudzanie u DOBREGO dietetyka plus rozsądny ruch i schudłam wolno, ale trwale, jeszcze kilka kg chciałam zrzucić bez presji a tu ciążaJa tak nie doceniałam szkoły, czy to podstawówki, gimnazjum czy średniej jeżeli chodzi o WF, wręcz go nie cierpiałam [emoji16] A tak naprawdę dzięki właśnie wysiłkowi na nim byłam szczupła i dobrze się z tym czułam. Potem studia to już jeździłam samochodem, czasem tylko gdzieś tak szłam po zajęciach a jak poszłam do pracy to koniec... z domu pod samą pracę samochodem i jedynie to zakupy jak robiłam to się coś ruszyłam. Siłownia to stwierdziłam nie dla mnie, basen odpada bo nie umiem i nie nauczę się pływać i tak sobie żyję a kilogramów niestety przybywa [emoji28]
sandra0777
Jak Wy to robicie? Ja mam dopiero 34+4 i 16 kg na plusie!!!Boże jak ja Ci zazdroszczę [emoji23] ja startowałam z wagą 74 a teraz już 85 [emoji45]
reklama
Ewq9
Ale ja na początku schudłam z 74 na 68 i przytyłam do 85 [emoji38][emoji38]Jak Wy to robicie? Ja mam dopiero 34+4 i 16 kg na plusie!!!