marta18691
Fanka BB :)
No jeszcze zawaze sie 28stycznia wiec pewnie 1kg bedzie do przodu [emoji23]
Tylko 5 kg przytylas w ciąży jak to możliwe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwierz że to był najgorszy moment jak wyglądałam. Wyglądałam jak śmierć makijaż swoje robi. Nigdy więcej nie odpuszczę się do takiej wagi. Teraz żeby wrócić do 56 i było by ok
Dziewczyny u mnie dzis noc tragiczna. Jeszcze nie zmrużyłam oczu a jestem padnięta jak nie wiem. Od 22 dokucza mi mega bol w pachwinie, nie da się położyć wogole, dretwieje noga, wszystko mnie przy tej pachwinie pali i ciągnie. Mala sie ciagle rusza a przy tych ruchach czuje straszne klucie w kroku.
Zasnęłam dopiero o 4 nad ranem. Od 22 do 4 bol w pachwinie, cala lewa noga i przy ruchach małej ucisk na krok. Doslownie tragedia. Zobaczymy dzis. Jak się powtorzy to kierunek sor.O kurde, nie naderwałaś sobie tam czegoś wczoraj że tak boli?
Olga ja wczoraj caly dzien tak miałam. Bol pachwin ból krocza... Jakby mnie zgwałcili.... Wieczorem wzielam ciepłą kąpiel i mi troche pomogło. Nie wiem może dziecko juz jest nisko i naciska. Chodzilam wczoraj jak kowboj dzisiaj tez jeszcze troche czujeDziewczyny u mnie dzis noc tragiczna. Jeszcze nie zmrużyłam oczu a jestem padnięta jak nie wiem. Od 22 dokucza mi mega bol w pachwinie, nie da się położyć wogole, dretwieje noga, wszystko mnie przy tej pachwinie pali i ciągnie. Mala sie ciagle rusza a przy tych ruchach czuje straszne klucie w kroku.
Przeczekałam nos bo tez pomyślałam że mala sie gdzies ustawia i rozchodzi się miednica. No zobaczymy dzisiaj. Narazie to czuje zdrętwiałe pachwiny i małej ruchy bardzo nisko ;POlga ja wczoraj caly dzien tak miałam. Bol pachwin ból krocza... Jakby mnie zgwałcili.... Wieczorem wzielam ciepłą kąpiel i mi troche pomogło. Nie wiem może dziecko juz jest nisko i naciska. Chodzilam wczoraj jak kowboj dzisiaj tez jeszcze troche czuje
Jest coraz bliżej wyjścia ja też wczoraj dzwonilam do koleżanki i mowie, ze tak mnie boli. Ona tez mi powiedziala, ze prawdopodobnie szykuje sie do poroduciagle patrze czy czop mi nie wypadl wczoraj mialam i bóle plecow i posladkow nawet! Czuje, ze koniec stycznia będzie mojPrzeczekałam nos bo tez pomyślałam że mala sie gdzies ustawia i rozchodzi się miednica. No zobaczymy dzisiaj. Narazie to czuje zdrętwiałe pachwiny i małej ruchy bardzo nisko ;P
U mnie pokazuje 20 dni do porodu ;PO kurde, nie naderwałaś sobie tam czegoś wczoraj że tak boli?