Niby się mówi że lepiej poczekać trochę. Ale każdy robi jak uważa.Nigdy nie mialam jakis problemow
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No wiadomo wiesz nic wiecej nie kupuje do wizytyNiby się mówi że lepiej poczekać trochę. Ale każdy robi jak uważa.
Myslniczek
Taka mam nadzieję! Dlatego liczę na drugiego chłopca . Wszyscy się dziwią ale nigdy nie chciałam mieć córkito będzie super różnica wieku, dogadywać się będą prawie jak bliźniaki także ekstra [emoji3526]
No taka właśnie mam nadzieję że czaisz jeszcze trochę i blizna też dojdzie bardziej do siebie. Nie mogę rodzic naturalniena pewno będzie okej, do czasu porodu to jeszcze dużo minie, a może teraz będziesz naturalnie rodzic także nie ma co się martwić [emoji16][emoji3526][emoji4]
Nie wzrost a budowa miednicyA wzrost ma jakis wpływ na sposob rodzenia? Bo ja jestem niska, mam 158 cm wzrostu i rodziłam naturalnie bez problemu tzn u nas Kornelka była łaskawa i od już tego 22 tygodnia jakoś była non stop główka w dół i nie zmieniała pozycji [emoji16]
To miałaś ciekawie bardzo. Ja to w sumie od momentu takich prawdziwych skurczy to 12 h minęło i 4 sierpnia o 8:25 urodziłam córcie i w sumie jak tak myśle o drugim porodzie to cieszę się [emoji23][emoji85][emoji3526]
Ja też bym już coś kupiła ale poczekam jeszczeNo wiadomo wiesz nic wiecej nie kupuje do wizyty
ulotnechwile
Nie boicie się że za wcześnie....
Nie jestem dobrej myśli i ogólnie kieruje się w życiu pozytywnym nastawieniem, bo o czym myślimy to właśnie przyciągamy do swojego życia także ja jestem wyluzowana.
W ciąży z Kornelką tez dosyć szybko kupowałam ciuszki i wszystko było dobrze, nie wierze w takie gadanie naszych babć, że nie kupuj, bo zapeszysz
ulotnechwile
ah no to okej, to już zmienia postać rzeczy.Taka mam nadzieję! Dlatego liczę na drugiego chłopca . Wszyscy się dziwią ale nigdy nie chciałam mieć córki No taka właśnie mam nadzieję że czaisz jeszcze trochę i blizna też dojdzie bardziej do siebie. Nie mogę rodzic naturalnie Nie wzrost a budowa miednicy
U mnie nie było problemów, mam w sumie szersze biodra, a i też Kornelka była drobna, bo 3050 g i 54 cm także poszło dobrze
Myslniczek
Moi synek miał 3125g i 52 cmah no to okej, to już zmienia postać rzeczy.
U mnie nie było problemów, mam w sumie szersze biodra, a i też Kornelka była drobna, bo 3050 g i 54 cm także poszło dobrze [emoji3526]
A ja mam 148 cm wzrostu
marta18691
A ile wazyla?Nie jestem dobrej myśli i ogólnie kieruje się w życiu pozytywnym nastawieniem, bo o czym myślimy to właśnie przyciągamy do swojego życia także ja jestem wyluzowana.
W ciąży z Kornelką tez dosyć szybko kupowałam ciuszki i wszystko było dobrze, nie wierze w takie gadanie naszych babć, że nie kupuj, bo zapeszysz
ulotnechwile
ważyła 3050 gA ile wazyla?
Teraz ma 4 lipca 23 miesiące i wazy jakoś 12 kg także jest taka Calineczka, ja tez jestem zreszta kurdupelek i drobna
reklama
marta18691
To fajnie moja Kinga 2300i48cm Natalia 2370 i 49cm wiec jak lalki male byly