Dla mnie na podwórku ubieranie maski jest głupota. Na klatce okej rozumiem miejsce publiczne. Ja musze isc do laryngologa przez te kamienie na migdalachJa zakładam od momentu przekroczenia progu drzwi od mieszkania i ni ch*uja nie zdejmę nawet na klatce jak włażę schodami na 3 piętro i ledwo dyszę, tak się boję, ze mnie ktoś zarazi
reklama
Ja tam wolę zachować więcej ostrożności niż za mało, zwłaszcza teraz tak blisko porodu... Co do migdałków, to przed ciążą, wciąż miałam z nimi problem, asymetryczne i też chyba miałam te kamienie migdałkowe, byłam u kilku laryngologów i każdy ostatecznie kazał wycinać, a ja stwierdziłam, że to bez sensu, bo w sumie nawet na anginę nigdy nie chorowałam, a odkąd jestem w ciąży jakoś magicznie nie dość, że ten większy migdałek się zmniejszył, to jeszcze nic w tych migdałach nie mamDla mnie na podwórku ubieranie maski jest głupota. Na klatce okej rozumiem miejsce publiczne. Ja musze isc do laryngologa przez te kamienie na migdalach
Ja tez chodze bez i nikt do tej pory mi nie zwrocil uwagi. Ale ja tez ciezarnej bym odpuscila... zakladam tylko jak gdzies wchodzeJa dlatego po miescie nie nosze maseczki bo juz nabawilam sie kamieni na migdalach. Ide do sklepu to zakladan masake. Ledwo dysze a jeszcze z maska ja wlasnie spedzilam 2 h na gorce z córką
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ja wchodzę na 4. piętro Zawsze to była długa droga, ale teraz to znacznie się wydłużyła....Ja zakładam od momentu przekroczenia progu drzwi od mieszkania i ni ch*uja nie zdejmę nawet na klatce jak włażę schodami na 3 piętro i ledwo dyszę, tak się boję, ze mnie ktoś zarazi
A co do maseczek - to noszę obowiązkowo. Ewentualnie jak szłam gdzieś dalej, po pustych ścieżkach, to najpierw zakładałam bardziej "przewiewną" maseczkę i potem przed wejściem do sklepu zamieniałam na porządną. Ale generalnie to staram się nie wychodzić.
Dzisiaj byłam na badaniach laboratoryjnych, a wracając odebrałam paczkę z pobliskiego paczkomatu i całą drogę się bałam, że się poślizgnę :/
No bo maseczka na dworze może więcej szkod zrobić niż to warte nie żyje w Chinach,ze czlowowiek o czlowieka sie ociera.Ja tez chodze bez i nikt do tej pory mi nie zwrocil uwagi. Ale ja tez ciezarnej bym odpuscila... zakladam tylko jak gdzies wchodze
Z tym, że ja mam w bloku windę Ale delikatnie mówiąc, jakoś jej nie ufam, ciekawe czy dam radę z małym schodamiJa wchodzę na 4. piętro Zawsze to była długa droga, ale teraz to znacznie się wydłużyła....
A co do maseczek - to noszę obowiązkowo. Ewentualnie jak szłam gdzieś dalej, po pustych ścieżkach, to najpierw zakładałam bardziej "przewiewną" maseczkę i potem przed wejściem do sklepu zamieniałam na porządną. Ale generalnie to staram się nie wychodzić.
Dzisiaj byłam na badaniach laboratoryjnych, a wracając odebrałam paczkę z pobliskiego paczkomatu i całą drogę się bałam, że się poślizgnę :/
marta18691
Mam to samo [emoji38]19dni
Troche mnie to przeraża ze to tylko 20 dni do porodu. Patrząc ze mose juz 2 tygodnie przed lub 2 tygodnie po to w sumie zostało niewiele;p co prawda jest mi juz bardzo ciężko ale z drugiej strony strach tez jest jak narazie
marta18691
Jesli chodzi o maseczki to u mnie byl problem od marca tamtego roku jak nosilam zakupy i zawsze wracalam to slabo mi sie robilo i mialam taki okres dosc dlugi i w czasie ciąży tez ....
No bo maseczka na dworze może więcej szkod zrobić niż to warte [emoji3]nie żyje w Chinach,ze czlowowiek o czlowieka sie ociera. [emoji3]
Ja pracuje w sklepie takze 8 h w maseczce było dla mnie najgorsze! Moje zatoki wariowały moj ginekolog twierdzi, ze kobiety w ciąży nie powinny nosic. Łatwiej o omdlenie.Jesli chodzi o maseczki to u mnie byl problem od marca tamtego roku jak nosilam zakupy i zawsze wracalam to slabo mi sie robilo i mialam taki okres dosc dlugi i w czasie ciąży tez ....
reklama
Sylwia99
Ja się nie mieszczę praktycznie w żadne, co miałam przed ciąża kupiłam sobie bezszwoweJa nosze swoje gacie normalne stringi czyli takie jak przed i nie wiem jak dam rade w tych gaciach po porodzie