reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

@kwiatek250 bardzo sie ciesze, ze doczekałaś do bezpiecznego okresu. 😍😍😍😍 Cos czuje, ze jeszcze będziesz najdłużej czekala na swoje malenstwo 😁😁
Bardzo Ci dziękuję. Zobaczymy po 28.01 jak to się wszystko potoczy😀. Może się okazać, że po tych wszystkich środkach mam tak zabetonowaną pochwę i szyjkę, że... no zobaczymy😂🤓😁

reklama
Ja też się nastawiam na karmienie piersią, ale w razie co kupiłam dwie butelki, wymyłam, wysterylizowałam i wezmę jedną do szpitala gdybym musiała odciągnąć pokarm na początku
A jeśli chodzi o butelkę do karmienia. Każda z Was już kupiła? Ja slepo wierzę, że będę karmić piersią. A w razie jakichkolwiek problemów mąż kupi w aptece i z głowy. Rezerwowa mam w zestawie z laktatorem

Ja laktator wezmę i poduszkę do karmienia.
Również bym chciała szybko urodzić i wrócić do domu. Pociesza mnie fakt że mam swoją położną liczę, że mi pomoże i mnie będzie wspierać
Ja po porodzie w szpitalu karmiłam tylko na leżąco, bo się nie dało usiąść na tyłku, więc poduszka była zbędna🤷‍♀️

Dziewczyny dużo macie ubranek w rozmiarze 56 ?
Do szpitala bierzecie rożek i kocyk?
Ja mam mało w rozmiarze 56, ale właśnie ten rozmiar wezme do szpitala. Potem mam kupione na 62,większych jeszcze nie mam. Zobacze jaka duża się dzidzia urodzi i wtedy dopiero będę kupowala wieksze. Bo nie chce potem żeby mała w lato cały czas w długim rękawie była a w zimę w krótkim bo okaże się innych rozmiarów niż zakladalam 😂 a do szpitala biore rożek ☺

reklama
Do góry