Ja 56 nie mam az tak duzo. Po kilka sztuk wszystkiego. I tak u mnie pralka i suszarka chodzi codzinnie do szpitala wzielam kocyk, ale w sumie chyba go wyjme bo tam dzieci zawijaja w mumieDziewczyny dużo macie ubranek w rozmiarze 56 ?
Do szpitala bierzecie rożek i kocyk?
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ja mam walizkę + torbę do porodu, którą można zamontować na walizceJa się ogólnie spakowałam w jedną walizkę. I o dziwo zmieściłam się;D ale tak codziennie myślę o tej walizce i zastanawiam się czy nie przepakować części rzeczy w drugą mala torbę. Chodzi mi o rzeczy które będą mi najpierw potrzebne na izbie przyjęć typu koszula szlafrok klapki. Jakas woda i dokumenty. Żeby nie szukać tego w walizce na izbie przyjęć tylko mieć w małej torbie.
Ja biorę - wolę mieć i jedno i drugie w razie jakiegoś nieszczęśliwej przygody z pampersem lub ulaniemDo szpitala bierzecie rożek i kocyk?
Jak się kupuje samochód, to niestety trzeba się liczyć z wydatkami. A jednak bezpieczeństwo przede wszystkim - szczególnie w ciąży czy z małym dzieckiem.Ha ha no pewnie tylko trzeba je najpierw skombinować, bo na kupno nas teraz nie stać Chłopak mechanik także wierzę, że to ogarnie, jeszcze przed porodem Ogólnie kupiliśmy to auto jako drugie w połowie zeszłego roku, więc tam jeszcze wiele jest do zrobienia, żeby było w 100% pewne. Bardziej miałam na myśli niespodziankę w stylu, że nie odpali albo coś się zepsuje akurat na akcję porodową - wtedy zostaje niezawodna stara beemka - tam już jest zrobione wszystko, co mogłoby się zepsuć, opony porządne tylko samo auto niezbyt wygodne dla ciężarnej
marta18691
No i dobrze[emoji16]
Ja miałam teraz pobierany w 35+6 bo jak to doktor powiedziała że wizyta planowo za dwa tygodnie ale nie wiadomo co będzie przez ten czas wiec to najwyższy czas pobrać
Tez tak uwazam. Zobaczymy poprzednia ciąże wywolywali mi w 41 i nie dalo rady takze doktor pewnie sugeruje sie tymJa miałam teraz pobierany w 35+6 bo jak to doktor powiedziała że wizyta planowo za dwa tygodnie ale nie wiadomo co będzie przez ten czas wiec to najwyższy czas pobrać
No to dlugo nosiłaś;D ja juz po 38 tak sobie myślę ze mogłabym rodzic bo coraz ciężej;p ale ciekawe jak długo maleństwo bedzie chciało siedzieć;DTez tak uwazam. Zobaczymy poprzednia ciąże wywolywali mi w 41 i nie dalo rady takze doktor pewnie sugeruje sie tym
MimiiMalwina
Tez się zastanawiam czy zabrać swój rożek.. niby tam dają..Ja 56 nie mam az tak duzo. Po kilka sztuk wszystkiego. I tak u mnie pralka i suszarka chodzi codzinnie do szpitala wzielam kocyk, ale w sumie chyba go wyjme bo tam dzieci zawijaja w mumie
MimiiMalwina
Niby w.szpitalu dają.. mimo to wolisz zabrać swój??Na 56 nie mam az tak duzo bardziej 62 68 duzo wiecej rozek mam spakowany do szpitala
Niestety nie wszystko idzie przewidzieć, a pewnych rzeczy się nie przeskoczy... nie zawsze jest idealnieJa mam walizkę + torbę do porodu, którą można zamontować na walizce
Ja biorę - wolę mieć i jedno i drugie w razie jakiegoś nieszczęśliwej przygody z pampersem lub ulaniem
Jak się kupuje samochód, to niestety trzeba się liczyć z wydatkami. A jednak bezpieczeństwo przede wszystkim - szczególnie w ciąży czy z małym dzieckiem.
kwiatek250
Ja równieżJa jutro będę miała 35+0
reklama
MimiiMalwina
Jak różowo ❤ będzie dziewczynka56 z lewej a 62 z prawej a do szpitala nic nie biorę w szpitalu u mnie sami w różek biorą dziecko, a kocyk raczej nie będzie potrzebny