reklama
Twoje żyły mają dość daj znac jak kwasy zolciowe dlugo masz czekac na wynik? Ja musialam az 3 dni czekać. Ale wyszly mi dobre kwasy, za to slaba fosfataza. Przede mna jeszcze jedne pobieranie krwi i do konca ciazy juz nawet nie ideJa dzis bylam znow na pobraniu krwi doktor dala mi jeszcze raz morfologia i kwasy zolciowe bo nie jest do końca przekonana że jest ok... po pobraniu siedziałam 20 minut bo zyla się nie chciała zakleić
Moje zyly maja naprawde dosc ;p pani w laboratorium mi powiedziała że na kwasy się czeka 20 dni;D ale jakoś jej nie uwierzyłam bo w sumie za 20 dni to juz moze byc po wszystkim;D takze będę sama sprawdzać na stronie czy się coś pojawi wcześniejTwoje żyły mają dość daj znac jak kwasy zolciowe dlugo masz czekac na wynik? Ja musialam az 3 dni czekać. Ale wyszly mi dobre kwasy, za to slaba fosfataza. Przede mna jeszcze jedne pobieranie krwi i do konca ciazy juz nawet nie ide
U mnie w laboratorium wysylaja ta krew na badnaie do szpitala bo nie robia w laboratoriun i tak mowila, ze 3 dni wyniki, i tak było 20 dni to juz możesz urodzicMoje zyly maja naprawde dosc ;p pani w laboratorium mi powiedziała że na kwasy się czeka 20 dni;D ale jakoś jej nie uwierzyłam bo w sumie za 20 dni to juz moze byc po wszystkim;D takze będę sama sprawdzać na stronie czy się coś pojawi wcześniej
Właśnie tez tak uważam;D ze bez sensu dawać badanie gdzie niby okres czekania byłby prawie miesiąc;D dlatego będę sama pilotować kiedy przyjdą wyniki;pU mnie w laboratorium wysylaja ta krew na badnaie do szpitala bo nie robia w laboratoriun i tak mowila, ze 3 dni wyniki, i tak było 20 dni to juz możesz urodzic
Sylwia99
Fanka BB :)
Już szczerze rzygałam tym różowym jak prasowałamJak różowo ❤ będzie dziewczynka
Sie dopiero rozowe zaczyna . Moj mąż oszalal przy pierwszej córce wybiera sukieneczki opaski pierdolca dostałJuż szczerze rzygałam tym różowym jak prasowałam
marta18691
Znowu to Cię wycisna jak cytrynke z tej krwi[emoji23]
Ja dzis bylam znow na pobraniu krwi doktor dala mi jeszcze raz morfologia i kwasy zolciowe bo nie jest do końca przekonana że jest ok... po pobraniu siedziałam 20 minut bo zyla się nie chciała zakleić
marta18691
Fajne różowe[emoji23]
Już szczerze rzygałam tym różowym jak prasowałam [emoji1787]
reklama
Hej dziewczyny, pisze tutaj bo nie wiem jak założyć nowy temat, mam nadzieje ze mi pomożecie 12 grudnia ostatnia miesiączka ,9 stycznia powinien pojawić się okres ,brak .zrobiony test ciążowy pozytywny . Wczoraj 12.01 poszłam do ginekologa żeby potwierdzić ciąże ale nic nie było widać 4 tyg i 2 dni , pani kazała zrobić mi wynik z krwi i dziś 13.01 wynosił 1625 ulm ,czy przy takim stężeniu nie powinien być widoczny pęcherzyk ,zaznaczę ze wieczorami lub jak szybko wstanę boli mnie brzuch jak na okres kilka minut bólu i przestaje i tak codziennie czy myślicie ze może być to ciąża pozamaciczna ?
Hej, Moja siostra też tak miała, że z krwi wychodziło jej że jest w ciąży a na USG nic nie było widać, Doktor kazała jej przyjść za dwa tygodnie i był już pęcherzyk widoczny, dlatego nie stresuj się ja pamiętam, że mnie na początku ciąży też pobolewał brzuch jak na miesiączkę, daj sobie trochę czasu i dużo odpoczywaj