@kwiatek250 bardzo sie ciesze, ze doczekałaś do bezpiecznego okresu. Cos czuje, ze jeszcze będziesz najdłużej czekala na swoje malenstwoJa również
reklama
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Ja teżJa również
Ja rozka nie pakowalam, bo nie bedzie chcialo mi sie prac prosto ze szpitala. Tak samo nie biore laktatora jak cos to mąż mi dowiezie. Nie chce isc tam obladowana jak slon. Chce isc urodzic i szybko wrócić do swojego domkuTez się zastanawiam czy zabrać swój rożek.. niby tam dają..
Ja też po 38 moge rodzic ale jak drugie tez takie uparte będzie to co zrobićNo to dlugo nosiłaś;D ja juz po 38 tak sobie myślę ze mogłabym rodzic bo coraz ciężej;p ale ciekawe jak długo maleństwo bedzie chciało siedzieć;D
MimiiMalwina
Ja laktator wezmę i poduszkę do karmienia.Ja rozka nie pakowalam, bo nie bedzie chcialo mi sie prac prosto ze szpitala. Tak samo nie biore laktatora jak cos to mąż mi dowiezie. Nie chce isc tam obladowana jak slon. Chce isc urodzic i szybko wrócić do swojego domku
Również bym chciała szybko urodzić i wrócić do domu. Pociesza mnie fakt że mam swoją położną liczę, że mi pomoże i mnie będzie wspierać
Ja laktator wezmę i poduszkę do karmienia.
Również bym chciała szybko urodzić i wrócić do domu. Pociesza mnie fakt że mam swoją położną liczę, że mi pomoże i mnie będzie wspierać
Ja mysle o poduszce do karmienia czy brać. Bo bardzo wygodna opcja to z takim maluchem przy cycu.
MimiiMalwina
A jeśli chodzi o butelkę do karmienia. Każda z Was już kupiła? Ja slepo wierzę, że będę karmić piersią. A w razie jakichkolwiek problemów mąż kupi w aptece i z głowy. Rezerwowa mam w zestawie z laktatorem
MimiiMalwina
Te poduszki mają pokrowce. Ja mam takie 2 więc po przyjeździe ze szpitala po prostu go zmienięJa mysle o poduszce do karmienia czy brać. Bo bardzo wygodna opcja to z takim maluchem przy cycu.
Ja mam 1 pokrowiec ale wlasnie widzę ze, moge domówić takze zamowie sobieTe poduszki mają pokrowce. Ja mam takie 2 więc po przyjeździe ze szpitala po prostu go zmienię
reklama
Ja kupilam. Dr browns, i siostra mi dała nowa tommy teppy. Slepo wierzę tez, ze bede karmic ale czas pokażeA jeśli chodzi o butelkę do karmienia. Każda z Was już kupiła? Ja slepo wierzę, że będę karmić piersią. A w razie jakichkolwiek problemów mąż kupi w aptece i z głowy. Rezerwowa mam w zestawie z laktatorem