A jaki zamowilas?? Powiem ci, ze super ze na takie warsztaty idziesz. Ja szczerze mówiąc tez powinnam bo to niestety zawsze chwila i moze byc tragediaTak, ja juz zamowilam i zapisalam sie na warsztaty bezpieczny maluch-z pierwszej pomocy
reklama
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Tez tak mam.. bardzo bym chciała żeby mąż był przy mnie .. ewentualnie zaraz po porodzie.Zostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona... i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?
Boję się porodu ...
A jeśli chodzi o nastroj różnie bywa.
Na pewno więcej słodyczy jem haha
MimiiMalwina
Ja nigdy nie przebieralam dziecka aaa co mówić o kąpieliPrzestan lalke to sobie można przebierać do dziecka inaczej sie podchodzi. Dasz sobie rade! Mnie przeraza kąpiel
MimiiMalwina
Dokładnie będzie mały IgnasJa też mam w środę wizytę w końcu! Z tego co kojarzę @MimiiMalwina oczekuje Ignasia
MimiiMalwina
Czyli we 3 mamy wizytę tego samego dnia dajcie znać dziewczyny jak bedzie poDokładnie będzie mały Ignas
Liczę, że będzie tak samo spokojny jak jest w brzuchu Ale i tak jestem przerażona, zwłaszcza jak zostanę z maluchem sam na sam No i nie wiem też jak to będzie po porodzie, czy w ogóle będę miała siły się nim zająć, czy nie dopadnie mnie jakaś depresja albo coś...Ja poprzedni poród wspominam całkiem dobrze, a pierwsze trzy miesiące z synem to masakra, także rozumiem co mówisz Chociaż nam się trafił trudny, ciągle płaczący egzemplarz, było naprawdę ciężko. Ale sama "obsługa" dziecka nie jest jednak taka trudna, przychodzi naturalnie
No proszę, to pomoc z każdej strony nadciąga Moja mama na pewno będzie przyjeżdżać na początku, ale to jednak nie to samo jakby była ze mną cały czasOj współczuję... Ale bądź dobrej myśli na pewno dasz sobie radę
U mnie już teściowa komentuje że chce przyjechać... Także na wesoło będzie
Ja jeszcze trochę ubranek planuję kupić, ale całą resztę mam wypraną, zostały tylko jakieś prześcieradła, ręczniki i inne szmatki, ale na część rzeczy też jeszcze czekam aż przyjdą. Za pakowanie wezmę się pewnie jeszcze w tym tygodniu, chociaż jak u lekarza się okaże, że wszystko dobrze i nie ma żadnych oznak, żebym miała urodzić przed terminem, to pewnie znów to odłożęOoo to mamy podobny termin
Wypadałoby się za to zabrać.
Ubranka popralam muszę jeszcze Poprasowac, ale czekam na organizatory do komody żeby sobie poukładać.
Na dniach ma przyjść przewijak na lozko, pościel i zaslony
A jutro chyba wybiorę się do Ikei popatrzeć fotele do karmienia
sandra0777
Babysense7A jaki zamowilas?? Powiem ci, ze super ze na takie warsztaty idziesz. Ja szczerze mówiąc tez powinnam bo to niestety zawsze chwila i moze byc tragedia
Warsztaty w Covid sa tylko online i darmowe. Jak masz ochote to sie zapisz tez.
reklama
No też tak to sobie tłumaczę, ale i tak jestem przerażona Kąpiel mnie nie przeraża, bo mój chłopak jest tym zajarany i chce to robić, zresztą położna mówiła, że pierwsza kąpiel będzie z tatą, a ja sobie popatrzę Sama sobie tego w ogóle nie wyobrażamPrzestan lalke to sobie można przebierać do dziecka inaczej sie podchodzi. Dasz sobie rade! Mnie przeraza kąpiel