reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Noo ludzie sa okropni. Moj lekarz mowi ze na morfologie nie musze isc na czczo ale jakby pytali to żebym mowila że jestem 😂 takze ide kolo 10 i juz mniej ludzi jest
No ja przyjechałam w sumie jakoś o 8:40, a laboratorium od 7 😉 dwie dziewczyny były na krzywą cukrową, aż mi się przypomniało jak siedziało się 2 godziny 🤣

reklama
No i ja ale dłużej jak stoję to już nogi mi puchną i ciężko mi 😉 ale dziecko wpuścili z rodzicami jak panie wyszły i zobaczyły, że rodzice z dzieckiem są, znaczy dziewczynka to z 7 lat miała na bank, jak nie więcej :)
No tak jak ja na krzywa cukrowa szlam to bez kolejki a nie bede sie tlumaczyc sie kazdemu ze ide... Ludzie tylko patrza ze ja wchodze sobie bez kolejki to juz krzywe twarze robia😂

Najważniejsze to się dogadać, upewnić, że ma się takie same, bądź podobne priorytety w życiu i znaleźć w tym balans. I czas dla dziecka, relacje i ciepło rodzinne są ważne😍, jak również pieniądze na dobre życie, wakacje i dodatkowe zajęcia😍. Jeśli sobie dobrze zorganizujemy nasze rodziny, to przy odrobinie szczęścia, da się to tak zrobić, że jest czas na ciepło rodzinne i zabawę i na pracę plus obowiązki😗. Fajnie, że już rozmawiacie o tym co będzie jak maluchy będą na świecie❤.
Ja tylko juz odliczam te dni ❤

Zostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona... :D i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?

Zostało nam miesiąc do porodu ;o i powiem wam szczerze ze im bliżej porodu tym jestem bardziej przerażona... :D i nastroje zmieniają się jak w kalejdoskopie... od śmiechu po placz ;D przeraża mnie wizja porodu bez osoby towarzyszącej tymbardziej ze to 1 ciaza... tez tak macie ?
Wczoraj miałam gorszy nastrój bez wyraźnego powodu, ale generalnie jestem w miarę stabilna emocjonalnie :D Porodem staram się na razie nie nakręcać. No i ja mam nadzieję, że uda się jednak być z mężem w czasie porodu, bo we wszystkich rozważanych przeze mnie szpitalach jest to możliwe. Gorzej obawiam się ewentualnego zakażenia COVIDem przed samym porodem :/

Akurat placz jakos mi nie wychodzi ale bardziej zloszcze sie 😂haha a mi 24dni zostaly

Moja pierwsza ciąża też, ale czuję jakiś spokój o dziwo 😊

reklama
Akurat placz jakos mi nie wychodzi ale bardziej zloszcze sie 😂haha a mi 24dni zostaly
ja ostatnio dwa wieczory z rzędu płakałam bez powodu 🙈🙈 mąż pytał co się dzieję to twierdziłam że taką mam potrzebę 🙈 dzisiaj humor jakich dawno nie było :D sama się dziwie tym nastrojom ale widocznie organizm musi swoje odeagować :D Staram się nie panować nad emocjami ale sama zauważyłam że małe rzeczy potrafią mnie mocno zdenerwować gdzie wcześniej na niektóre wcale nie zwracałam uwagi :p

Do góry