reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dokładnie takie będę mieć przez rok w mojej sypialni😋😁😀. Mój facet był zaskoczony tym pomysłem, ale jak mu powiedziałam, że nie wyobrażam sobie, że takie malenkie dziecko będzie przez rok dzielic pokój ze staruchami bez dziecięécych elementów chociażby... i że mamy wyjscie z pokoju gościnnego robily jej pokój i tam to wszystko przykleję i zorganizuję... przeszło mu🤔😀, już chce te naklejki😍, już mu nic nie przeszkadza. Jak dziecko przejdzie spać do swojego pokoju, to pomalujemy ściany i śladu po zającach nie będzie...
Tez chce zamówić te naklejki😊 Naklejomania ma dobre opinie. Mam nadzieję że ładnie to będzie wyglądało ;) zamawiasz kolorowe ?

Ja juz mam😂

Załączniki

• dfc61520-fc00-4fcc-a108-6f629f625384.jpg
    dfc61520-fc00-4fcc-a108-6f629f625384.jpg
    106,4 KB · Wyświetleń: 67
Hej, ja co prawda nie mam cesarki (przynajmniej planowanej [emoji28]) ale koleżanka ma początkiem lutego. Lekarz sobie zapisał w karcie ciąży że cesarka będzie w 38tc i wypisze jej skierowanie pewnie gdzieś pod koniec stycznia. Ogólnie on pracuje w szpitalu w którym chce rodzić, więc pewnie załatwi wszystko :)

No ja 28stycznia ide i wystawi mi skierowanie😁

Ja na razie nie szykuję pokoju dla dziecka, bo nie bardzo mam na to siły, a dwa jak ją już urodzė, to będę chciała mieć przy sobie. I tak przesuniemy nasze łóżko wsyawimi spokojnie łóżeczko dziecka, obok biblioteczki postawię komodę z przewijakiem, w biblioteczce zrobiłam małą rewolucję i uszykowałam sześć najporęczniejszych półek na rzeczy pilne dla dziecka, które będę chciała mieć pod ręką (tzn. leżałam na łóżku i instruowałam przyszlego tatusia, gdzie co ma przestawić i ktore książki w dwóch rzędach ustawić...😲💪☺). Przykleję naklejki na scianach przy łóżeczku i przewijaku z króliczkami i balonami🐇🎈🐇🎈🐇🎈i mniej więczj tak to będzie. Jeśli wyjdzie ładnie, to Wam za dwa tygodnie pokażę😍. Pokòj zrobimy za rok mniej więcej, na razie jest to ciągle pokój gościnny dla przyjezdnych w odwiedziny i na zwiedzanie do nas😍🤗😎. W salonie mamy loggię i tam planuję zrobić taki mini pokój do zabawy, ale to też dopiero w wakacje mniej więcej😀🙆‍♀️🤷‍♀️.

Ja pokój mam zrobiony od podstaw sniane burzylismy dlatego wiecej remontow w tamtym roku bylo zeby spokój byl😁

reklama
Do góry