reklama
Monik93
Fanka BB :)
U mnie w 33+3 maly mial wage 1875 gram. Sądzę ze jest ok, tym bardziej ze lekarz moj tak twierdziDziewczyny, powiedzcie proszę ile wasze maleństwa ważyły przy ostatniej wizycie. Mi lekarz powiedział w 33t6d, że mała waży ok. 1900 i stwierdził, że nie jest źle, ale mogłaby ważyć trochę więcej, kazał pić nutridrinki i następna wizyta za dwa tygodnie i trochę się martwię, że mała za wolno przybiera jak to u was wygląda?
Dziewczyny a ja z innym pytaniem ? Czy Wam też się wysuszają tak błony śluzowe ? Ja wstając po nocy mam takie uczucie "suszy" w nosie i gardle że sprawia mi to ból... Gardło normalne, kataru brak więc raczej nie infekcja... W dzień jest wszystko ok a wieczorem i rano wysuszenie jak po zarąbistym kacu
Mi ciężko oddech złapać jak po schodach wchodzę do domu, a jeszcze jak z zakupami mi mąż mówił że ja bardzo chrapię w nocy, czasem aż przenosi się spać do salonu myślę, że to przez to, że mały właśnie uciska a też mam brzuszek wysoko.Córka w 33+4 miała 1980 a 36+3 2500 kg. Nie martw się, każde dziecko rośnie inaczej.
Ja mam z kolei pytanie o Wasze samopoczucie. Od 3 dni mam co jakiś czas duszności i problem ze złapaniem pełnego oddechu. Czy wy też tak macie? Nie wiem czy to młoda uciska? Brzuszek mam wysoko.. nie wiem jak sobie pomóc na te duszności...
Ciśnienie mam stosunkowo niskie- 104/62
Dziewczyny a ja z innym pytaniem ? Czy Wam też się wysuszają tak błony śluzowe ? Ja wstając po nocy mam takie uczucie "suszy" w nosie i gardle że sprawia mi to ból... Gardło normalne, kataru brak więc raczej nie infekcja... W dzień jest wszystko ok a wieczorem i rano wysuszenie jak po zarąbistym kacu
Ja właśnie cały czas mam leki katar, ale znowu gardło suche, najgorzej w nocy, lub jak wstaję rano to mam wrażenie jakbym nie piła nic przez tydzień.
Ja tam widzę dwie kreskiDzień dobry.. Poszukuje pomocy. Czy ten test jest pozytywny czy negatywny? Zdjęcie zrobione na świeżym teście nie zleżałym.
Jak sobie radzisz z tym suchym gardłem? Picie dużej ilości płynów pomaga w dzień. Tabletki nawilżające tez. Ale rano i w nocy to jest tragedia... mam wrażenie jakbym byla ciagle chora ale ogólnie czuje się spokoJa właśnie cały czas mam leki katar, ale znowu gardło suche, najgorzej w nocy, lub jak wstaję rano to mam wrażenie jakbym nie piła nic przez tydzień.
sandra0777
Fanka BB :)
Dokladnie takie samo uczucie mi towarzyszy. Z tym, ze ja cierpie na bezsennosc i oije w nocy wode. Nawilzacz w sypialni nie pomaga.Ja właśnie cały czas mam leki katar, ale znowu gardło suche, najgorzej w nocy, lub jak wstaję rano to mam wrażenie jakbym nie piła nic przez tydzień.
reklama
Ja ostatnio mam wrażenie, że dziecko jest najwyżej jak się da, czasem łapią mnie straszne duszności, a po jedzeniu to już w ogóle czasem ciężko mi dojść do siebie! Ale myślę, że wpływ na takie ogólnie gorsze samopoczucie w ostatnich dniach miały 2 nieprzespane noce pod rząd, męczyłam się strasznie w dzień, ale nie mogłam zasnąć, wieczorem też trochę musiałam się jeszcze powiercić zanim zasnęłam, ale dziś już jest ok Ciśnienie też mam niskie, czasem nawet to pierwsze poniżej 100, ale zawsze tak miałamCórka w 33+4 miała 1980 a 36+3 2500 kg. Nie martw się, każde dziecko rośnie inaczej.
Ja mam z kolei pytanie o Wasze samopoczucie. Od 3 dni mam co jakiś czas duszności i problem ze złapaniem pełnego oddechu. Czy wy też tak macie? Nie wiem czy to młoda uciska? Brzuszek mam wysoko.. nie wiem jak sobie pomóc na te duszności...
Ciśnienie mam stosunkowo niskie- 104/62