O ciekawe, nie słyszałam o tym, ale warto wiedzieć!ja ostatnio wyczytałam, ze mleko matki mozna zaaplikować jako krople do nosa i ze to najlepsza rzecz. Tak samo jako naturalny srodek na odparzenia
reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Mój taki był pozytywnyDzień dobry.. Poszukuje pomocy. Czy ten test jest pozytywny czy negatywny? Zdjęcie zrobione na świeżym teście nie zleżałym.
Jak na moje ewidentnie jest jedna kreska, więc negatywny. Ale jak masz wątpliwości (zdjęcie może nie oddawać stanu faktycznego), zrób jeszcze inny test A w jakim dniu cyklu jesteś? Ja robiłam test kilka dni po dniu spodziewanej miesiączce, w dodatku wieczorem i wyszły 2 wyraźne kreski (a i tak sobie wkręcałam, że to nie ciąża )Dzień dobry.. Poszukuje pomocy. Czy ten test jest pozytywny czy negatywny? Zdjęcie zrobione na świeżym teście nie zleżałym.
Ja czasem też tak mam, a najlepsze, że piję wodę wtedy i piję i niewiele przechodzi! Jak biorę prysznic i robi się duszno w łazience też łapie mnie takie pragnienie, że najchętniej poleciałabym od razu po wodę, z kolei taki suchy nos to mam niezależnie od suchości w ustach. Na suchość w ustach piję wodę, w końcu samo chyba przechodzi, a na suchy nos stosuję żel nawilżający do nosaDziewczyny a ja z innym pytaniem ? Czy Wam też się wysuszają tak błony śluzowe ? Ja wstając po nocy mam takie uczucie "suszy" w nosie i gardle że sprawia mi to ból... Gardło normalne, kataru brak więc raczej nie infekcja... W dzień jest wszystko ok a wieczorem i rano wysuszenie jak po zarąbistym kacu
Jaki to żel jak mogę wiedzieć ? Ja ostatnio już zaczęłam sparować Linomagiem zielonym ;o co prawda miał być do pupy małej ale chyba się nie doczekaJa czasem też tak mam, a najlepsze, że piję wodę wtedy i piję i niewiele przechodzi! Jak biorę prysznic i robi się duszno w łazience też łapie mnie takie pragnienie, że najchętniej poleciałabym od razu po wodę, z kolei taki suchy nos to mam niezależnie od suchości w ustach. Na suchość w ustach piję wodę, w końcu samo chyba przechodzi, a na suchy nos stosuję żel nawilżający do nosa
Ja mam teraz Pantherin ecto, ale miałam wcześniej zwykły i też się sprawdziłJaki to żel jak mogę wiedzieć ? Ja ostatnio już zaczęłam sparować Linomagiem zielonym ;o co prawda miał być do pupy małej ale chyba się nie doczeka
koniczynka792
Zaciekawiona BB
Nutridrink to takie bomby odżywcze, wielkości actimelu, jeden taki na dzień mam pić do następnej wizyty, jako uzupełnienie diety. Dostępne w aptece, trochę drogie, za czteropak 35 zł , ale czego się nie robi dla dzieckajakie nutridrinki on Ci kazał znowu pić?! U nas wizyta wczoraj, 33+4 i mała waży 2305g. 1900 wydaje sie być dość mało .... wg mojej apki dzidzia powinna ważyć między 2,18 a 2,35kg w 33 tygodniu. Moze nie ma co sie stresować ale dopytałabym, to moze być hipotrofia, ale tez nie chce straszyc bez sensu...
marta18691
Nutridrink to takie bomby odżywcze, wielkości actimelu, jeden taki na dzień mam pić do następnej wizyty, jako uzupełnienie diety. Dostępne w aptece, trochę drogie, za czteropak 35 zł , ale czego się nie robi dla dziecka
No troche kosztowne a przez ile masz to pic i to 1na dzien?
Ewq9
Moja mama je piła w trakcie choroby nowotworowej, bo faktycznie dostarczają masę składników do organizmu. I niestety takie ceny... jedna butelka ok 9 zł [emoji19]
Nutridrink to takie bomby odżywcze, wielkości actimelu, jeden taki na dzień mam pić do następnej wizyty, jako uzupełnienie diety. Dostępne w aptece, trochę drogie, za czteropak 35 zł [emoji849], ale czego się nie robi dla dziecka
reklama
A ja na nos psikam corki woda morska albo robie inhalacje z soli fizjologicznej i jest superJa czasem też tak mam, a najlepsze, że piję wodę wtedy i piję i niewiele przechodzi! Jak biorę prysznic i robi się duszno w łazience też łapie mnie takie pragnienie, że najchętniej poleciałabym od razu po wodę, z kolei taki suchy nos to mam niezależnie od suchości w ustach. Na suchość w ustach piję wodę, w końcu samo chyba przechodzi, a na suchy nos stosuję żel nawilżający do nosa