reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja dziś po wizycie. 36+3
Otóż, jakby to powiedzieć swoje doleżałam 😅 Niunia ma już 2500 kg., Odstawiamy luteinę i nospę (mimo bóli okresowych i twardnień brzucha). Zostawiamy witaminy i magnez i czekamy na finał. Pani doktor mówi że waga już jest bardzo dobra i że można już rodzic, tylko poczekać do soboty, żeby była donoszona. Potwierdziła, że 37+0 to ciąża z medycznego punktu widzenia donoszona. Pobrała gbs, wynik za tydzień. Więc... Muszę przestawić myślenie ze strachu przed porodem przedwczesnym na przygotowanie do porodu w każdej chwili 😂 masakra.
Szyjka twarda, zwarta ale długości nie sprawdzała bo mówi: teraz to już nie ma znaczenia, jak ruszy to ruszy. 😃 Masakra..
O matko, to już? 🤯 Człowiek niby tak o tym nie myśli jak się nic nie dzieje, ale powoli wszystkie zaczniemy rodzić, bo czasu jednak niewiele. To powodzenia! 😊

reklama
Ja w domu nie mierze bo nie mam ciśnieniomierza. Jedynie puls sprawdzałam po chorobie. I puls w spoczynku 90-100 a jak zacznę chodzić to i kolo 120. Dlatego troche sie zaniepokoiłam przy tych wszystkich dolegliwościach. Zobaczymy co powie doktor
No ja tez nie mam. Ale moze mi tata pożyczy albo tesciu

Ja dzisiaj jakos mam spadek mocy. Wypralam firanki i zawiesiłam bo byly czarne 😂 to nic ze remont dalej trwa ale mamy przerwe do poniedziałku 😂 organizuje mężowi urodziny w sobotę, i sprzatam mieszkanie. Powoli zastanawiam sie nad menu. Tyle roboty nie wiem jak ja dam rade.... Mieliśmy robic w knajpie ale zamkniete.... Ehh. Mam nadzieję, ze z przemęczenia nie urodzę w starego urodziny 😂
Oj ja wczoraj piekłam tort dla brata bo dziś urodziny ma, a nie zazdroszczę Ci organizować całej imprezy, chociaż jakbyś urodziła w męża urodziny to za rok miałabyś o jedną imprezę do organizowania mniej 😁 aaa i od razu jaki prezent dla męża 😏

Ja dziś po wizycie. 36+3
Otóż, jakby to powiedzieć swoje doleżałam 😅 Niunia ma już 2500 kg., Odstawiamy luteinę i nospę (mimo bóli okresowych i twardnień brzucha). Zostawiamy witaminy i magnez i czekamy na finał. Pani doktor mówi że waga już jest bardzo dobra i że można już rodzic, tylko poczekać do soboty, żeby była donoszona. Potwierdziła, że 37+0 to ciąża z medycznego punktu widzenia donoszona. Pobrała gbs, wynik za tydzień. Więc... Muszę przestawić myślenie ze strachu przed porodem przedwczesnym na przygotowanie do porodu w każdej chwili 😂 masakra.
Szyjka twarda, zwarta ale długości nie sprawdzała bo mówi: teraz to już nie ma znaczenia, jak ruszy to ruszy. 😃 Masakra..
To super😁

Ja dziś po wizycie. 36+3
Jeszcze chwila i będziesz tuliła swoje maleństwo ❤️ najważniejsze, żeby wszystko dobrze poszło 😏

Szalałam w pepco właśnie 😂😂 i chyba ten objaw bolu z prawej strony jest na wydawanie pieniędzy bo tak mnie zaczęło boleć 😂😂😂

Załączniki

• 16098715152068801494166484376567.jpg
    16098715152068801494166484376567.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 60
Kurde [emoji38][emoji38]
Chociaż mi jeszcze nie spieszno [emoji16] nie mam jeszcze naszykowanej walizki, może dlatego [emoji1]
No to super [emoji16][emoji16][emoji16] niedługo kazda zacznie szorować podlogi, wieszać firany itp itd[emoji23]zeby szybciej urodzic [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry