marta18691
Fanka BB :)
To taka wyrzerkaJa właśnie zlitowalam sie nad pizza ratuje gastronomię po wizycie u lekarza trzeba małe świętowanie nawet nie mierze cukru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To taka wyrzerkaJa właśnie zlitowalam sie nad pizza ratuje gastronomię po wizycie u lekarza trzeba małe świętowanie nawet nie mierze cukru
U mnie prawie nad morzem malutko tzn cos wczoraj nakropilo tego śniegu. W tym tygodniu ma cos popadać corka patrzy kiedy może sanki wyciągnąć tylko ciekawe jak ja bede 21 kg ciągnęłaU nas snieg pada i chlapa jestjuz na zakupach bylam i potem zaczne pakowac ubranka dla dzidziusia do szpitala szlafrok tez juz wyprany musi wyschnac
U mnie prawie nad morzem malutko [emoji23]tzn cos wczoraj nakropilo tego śniegu. W tym tygodniu ma cos popadać [emoji23]corka patrzy kiedy może sanki wyciągnąć [emoji23]tylko ciekawe jak ja bede 21 kg ciągnęła [emoji23][emoji23]
Zazdroszczę!!!! Rok temu byliśmy w zakopanym piękny śnieg bylismy 8 dni i nie wiem kiedy zleciało... Za rok trzeba jechać to bedzie podróż życiaU mnie w górach ładnie sypie... niby na drodze nie jest tragicznie, ale pod moją górkę jest błoto śniegowe i jak tak dalej pójdzie i nie odśnieżą tego (wiejska droga osiedlowa) to będzie problem z wyjazdem [emoji19]
Zazdroszczę!!!! Rok temu byliśmy w zakopanym piękny śnieg [emoji16][emoji16][emoji16] bylismy 8 dni i nie wiem kiedy zleciało... Za rok trzeba jechać [emoji16] to bedzie podróż życia [emoji23]
To moja 20 kg wazy 6lat ma w piatekU mnie prawie nad morzem malutko tzn cos wczoraj nakropilo tego śniegu. W tym tygodniu ma cos popadać corka patrzy kiedy może sanki wyciągnąć tylko ciekawe jak ja bede 21 kg ciągnęła
Moja 5 lat 11 lutego jak chodzi do przedszkola to chudnie bo nic nie jeTo moja 20 kg wazy 6lat ma w piatek
Mi w calym roku starcza 10 dni zimynarty corka troche na nartach troche na sankach a tak to czekam do wiosny ja mieszkam 40 km od morza ale w wakacje nienawidze morza bo pelno ludzi nie ma gdzie sie rozłożyć...masakra. Takie korkiJa co prawda nie aż w takich górach mieszkam, tylko w beskidach ale nie cierpię zimy, śniegu i sportów zimowych [emoji38] najchętniej całą zimę bym przesiedziała w domu aż zacznie się wiosna [emoji38]
Nie zliczę ile razy zawiesiłam się samochodem nad skarpą właśnie przez taki śnieg [emoji17] a że to zadupie to nie mam nawet możliwości dostania się do pracy busem czy czymkolwiek [emoji17]
To i tak dobrze ważya ile miala jak sie urodzila?Moja 5 lat 11 lutego jak chodzi do przedszkola to chudnie bo nic nie je