reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas snieg pada i chlapa jest😡juz na zakupach bylam i potem zaczne pakowac ubranka dla dzidziusia do szpitala 😁szlafrok tez juz wyprany musi wyschnac 😊
U mnie prawie nad morzem malutko 😂tzn cos wczoraj nakropilo tego śniegu. W tym tygodniu ma cos popadać 😂corka patrzy kiedy może sanki wyciągnąć 😂tylko ciekawe jak ja bede 21 kg ciągnęła 😂😂

U mnie w górach ładnie sypie... niby na drodze nie jest tragicznie, ale pod moją górkę jest błoto śniegowe i jak tak dalej pójdzie i nie odśnieżą tego (wiejska droga osiedlowa) to będzie problem z wyjazdem [emoji19]
U mnie prawie nad morzem malutko [emoji23]tzn cos wczoraj nakropilo tego śniegu. W tym tygodniu ma cos popadać [emoji23]corka patrzy kiedy może sanki wyciągnąć [emoji23]tylko ciekawe jak ja bede 21 kg ciągnęła [emoji23][emoji23]

U mnie w górach ładnie sypie... niby na drodze nie jest tragicznie, ale pod moją górkę jest błoto śniegowe i jak tak dalej pójdzie i nie odśnieżą tego (wiejska droga osiedlowa) to będzie problem z wyjazdem [emoji19]
Zazdroszczę!!!! Rok temu byliśmy w zakopanym piękny śnieg 😁😁😁 bylismy 8 dni i nie wiem kiedy zleciało... Za rok trzeba jechać 😁 to bedzie podróż życia 😂

Ja co prawda nie aż w takich górach mieszkam, tylko w beskidach ale nie cierpię zimy, śniegu i sportów zimowych [emoji38] najchętniej całą zimę bym przesiedziała w domu aż zacznie się wiosna [emoji38]
Nie zliczę ile razy zawiesiłam się samochodem nad skarpą właśnie przez taki śnieg [emoji17] a że to zadupie to nie mam nawet możliwości dostania się do pracy busem czy czymkolwiek [emoji17]
Zazdroszczę!!!! Rok temu byliśmy w zakopanym piękny śnieg [emoji16][emoji16][emoji16] bylismy 8 dni i nie wiem kiedy zleciało... Za rok trzeba jechać [emoji16] to bedzie podróż życia [emoji23]

Ja co prawda nie aż w takich górach mieszkam, tylko w beskidach ale nie cierpię zimy, śniegu i sportów zimowych [emoji38] najchętniej całą zimę bym przesiedziała w domu aż zacznie się wiosna [emoji38]
Nie zliczę ile razy zawiesiłam się samochodem nad skarpą właśnie przez taki śnieg [emoji17] a że to zadupie to nie mam nawet możliwości dostania się do pracy busem czy czymkolwiek [emoji17]
Mi w calym roku starcza 10 dni zimy😂narty 😁corka troche na nartach troche na sankach 😁a tak to czekam do wiosny 😂ja mieszkam 40 km od morza ale w wakacje nienawidze morza bo pelno ludzi nie ma gdzie sie rozłożyć...masakra. Takie korki

reklama
Do góry