reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tez nie lubi kombi... Ale uparł sie, ze potrzebujemy duzego (wtedy jeszcze o ciazy tej nie myslalam) ze ledwo sie mieścimy hahaha. I tak sie ledwo mieścimy. Teraz jeszcze wozek dojdzie to nawet przyczepa by sie przydała 😂😂😂
A u mnie znowu na odwrót, mój mąż chciał kupić małe autko a ja się uparłam na kombi ( jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży) ale myślałam przyszłościowo i w ten sposób mamy dwa auta w kombi 😅 tyle, że ja uwielbiam jeździć samochodem a większym jest lepiej 🙂

Załączniki

• 6F4BBB09-972E-4C63-BCA4-0428C15395D6.jpeg
    6F4BBB09-972E-4C63-BCA4-0428C15395D6.jpeg
    120,1 KB · Wyświetleń: 58
To daj znać co i jak! Ja do 13.01. muszę czekać, a ostatnie usg miałam na początku grudnia, więc się pewnie wagowo sporo zmieniło i w ogóle jestem ciekawa co tam u maluszka, zwłaszcza po tych leniwych świętach, co się nie ruszał, więc tym bardziej się będę stresować :(
Ja też mam wizytę 13go i czekam z niecierpliwością 😏

reklama
Normalnie wazy ;) ani malo ani duzo... ;)
No no ja wiem, że normalnie, zgodnie z tymi wszystkimi internetowymi kalkulatorami, ale w realu rzadko które dziecko tak waży 😂 mój ostatnio (29+5) ważył niecałe 1700g, czyli wg jednego kalkulatora jakieś 300g więcej, a wg innego nawet 100g MNIEJ- że mniej to mi jeszcze nigdy nie pokazało 🤯 a zgodnie z usg o tydzień większy był, teraz powinien ważyć między 2400 a 2500g w zależności od kalkulatora, jak będzie 2500g to się ucieszę, ale kto wie, czy nie więcej jak tak szybko zaczął przybierać :o

Do góry