33+6To sporo wazy a na jaki tydzien?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Hehhe to dobrze jeszTo tym bardziej super, że tak ładnie waży Ja cukrzycy nie mam, a maluszek ostatnio już był o tydzień większy, a teraz po tych ilościach słodyczy, które wciąż pochłaniam, to strach się bać
A u mnie znowu na odwrót, mój mąż chciał kupić małe autko a ja się uparłam na kombi ( jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży) ale myślałam przyszłościowo i w ten sposób mamy dwa auta w kombi tyle, że ja uwielbiam jeździć samochodem a większym jest lepiejTez nie lubi kombi... Ale uparł sie, ze potrzebujemy duzego (wtedy jeszcze o ciazy tej nie myslalam) ze ledwo sie mieścimy hahaha. I tak sie ledwo mieścimy. Teraz jeszcze wozek dojdzie to nawet przyczepa by sie przydała
Normalnie wazy ani malo ani duzo...Hehhe to dobrze jesz
Załączniki
aaa sory myslalam ze to bylo do świętej92Normalnie wazy ani malo ani duzo...
Ja też mam wizytę 13go i czekam z niecierpliwościąTo daj znać co i jak! Ja do 13.01. muszę czekać, a ostatnie usg miałam na początku grudnia, więc się pewnie wagowo sporo zmieniło i w ogóle jestem ciekawa co tam u maluszka, zwłaszcza po tych leniwych świętach, co się nie ruszał, więc tym bardziej się będę stresować
Noo bardzo Na początku ciąży jadłam ładnie, a teraz się rozbestwiłam - właśnie wcinam rogala marcińskiego, jeszcze się ostał w zamrażarce, ale do tego na rozgrzeszenie mam kefirek i owoceHehhe to dobrze jesz
Omg!!! Rogal Marciński żarłabymNoo bardzo Na początku ciąży jadłam ładnie, a teraz się rozbestwiłam - właśnie wcinam rogala marcińskiego, jeszcze się ostał w zamrażarce, ale do tego na rozgrzeszenie mam kefirek i owoce
No tez mi sie wydaje, ze normalnie. Dla mnie najważniejsze zeby byla zdrowa! Nawet 4 kg niech wazy jakos urodzę. Lekarz dzisiaj mowil ze moge naturalnieaaa sory myslalam ze to bylo do świętej92
reklama
No no ja wiem, że normalnie, zgodnie z tymi wszystkimi internetowymi kalkulatorami, ale w realu rzadko które dziecko tak waży mój ostatnio (29+5) ważył niecałe 1700g, czyli wg jednego kalkulatora jakieś 300g więcej, a wg innego nawet 100g MNIEJ- że mniej to mi jeszcze nigdy nie pokazało a zgodnie z usg o tydzień większy był, teraz powinien ważyć między 2400 a 2500g w zależności od kalkulatora, jak będzie 2500g to się ucieszę, ale kto wie, czy nie więcej jak tak szybko zaczął przybieraćNormalnie wazy ani malo ani duzo...