Ja muszę właśnie wstawić ostatnie pranie z jakimiś kocykami, prześcieradłami itd., ogarnąć walizkę (dzisiaj jedziemy szukać czegoś taniego) i zacząć się pakować, póki co chociaż to co mamJa polowe mam rzeczy spakowanejeszcze cos popralam dzis musze skonczyc prasowac
reklama
Nie wiem właśnie od czego to zależy, że wstrzymują wypłatę jak wiadomo, że nikt na pieniądzach nie śpi, a jak dziecko w drodze to dodatkowo masa rzeczy do kupienia.Moja kolezanka czekala na pieniądze 3 miesiące... Ale to taka masakra. Nie rozumien tego w ogolwe. Cieszę sie ze moj pracodawca mi wypłaca bo inaczej byloby kiepsko
No sa bieżące wydatki, rachunki, kredyty itp....Nie wiem właśnie od czego to zależy, że wstrzymują wypłatę jak wiadomo, że nikt na pieniądzach nie śpi, a jak dziecko w drodze to dodatkowo masa rzeczy do kupienia.
marta18691
Fanka BB :)
Prawie wszystko jeszcze siostra ma dwie paczki pampersów, bo zapomniała mi zostawić i parę rzeczy dokupić
Zobacz załącznik 1222639
Ja po wizycie. Hania 2300 wazy. Wszystko okej musze tsh zrobić bo waga moja słabo rośnie ułożona główką w dół. Wody plodowe okej. Nie robil mi jeszcze wymazu bo stwierdzil, ze za szybko jednak zrobi mi 1go lutego. Od 1go mam wizyty co tydzień i ktg
To mało waży, zazdroszczę mój tak obstawiam za ponad tydzień na wizycie pewnie z 2,5kg będzie ważył jak nie więcej W każdym razie najważniejsze, ze wszystko okJa po wizycie. Hania 2300 wazy. Wszystko okej musze tsh zrobić bo waga moja słabo rośnie ułożona główką w dół. Wody plodowe okej. Nie robil mi jeszcze wymazu bo stwierdzil, ze za szybko jednak zrobi mi 1go lutego. Od 1go mam wizyty co tydzień i ktg
No ja sie ciesze, ze duzo nie wazy ze wzgledu na cukrzyce ciążową.To mało waży, zazdroszczę mój tak obstawiam za ponad tydzień na wizycie pewnie z 2,5kg będzie ważył jak nie więcej W każdym razie najważniejsze, ze wszystko ok
marta18691
Fanka BB :)
To sporo wazy a na jaki tydzien?Ja po wizycie. Hania 2300 wazy. Wszystko okej musze tsh zrobić bo waga moja słabo rośnie ułożona główką w dół. Wody plodowe okej. Nie robil mi jeszcze wymazu bo stwierdzil, ze za szybko jednak zrobi mi 1go lutego. Od 1go mam wizyty co tydzień i ktg
reklama
To tym bardziej super, że tak ładnie waży Ja cukrzycy nie mam, a maluszek ostatnio już był o tydzień większy, a teraz po tych ilościach słodyczy, które wciąż pochłaniam, to strach się baćNo ja sie ciesze, ze duzo nie wazy ze wzgledu na cukrzyce ciążową.