Ciężko ocenić co to może być, lepiej skonsultować się z lekarzem... Może to nic poważnego, ale po co się stresować? Jak Twój lekarz jest niedostępny, to poszłabym prywatnie.Dziewczyny poradzcie mi..
Dostałam infekcji niby nie swędzi nie piecze ale mam grudki białe które są bezwonne.. wizytę u ginekologa mam dopiero 13 listopada i wcześniej go nie ma. Czy taka infekcja jest grozna ? ( 33 tydzuen ) co stosować? Któraś z Was borykala się z tym problemem?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Haha my mamy kombi ale to jest dobre bo zakupy wejda i wiejcej miejsca a jeszcze wozekTez nie lubi kombi... Ale uparł sie, ze potrzebujemy duzego (wtedy jeszcze o ciazy tej nie myslalam) ze ledwo sie mieścimy hahaha. I tak sie ledwo mieścimy. Teraz jeszcze wozek dojdzie to nawet przyczepa by sie przydała
marta18691
No bez sensu niewiem oni wydziwiaja niech siebie przetestujaNo to trochę bez sensu, bo jak już nie ma czasu, to gdzie tu najpierw czekać za wynikiem, a potem jeszcze odsyłać taką kobietę do zakaźnego Całe szczęście tam, gdzie chcę rodzić najpewniej nie robią
marta18691
U mnie telewizor musi byc dzieci by zginely bez bajekJa w sumie się odcięłam, nie docierają do mnie zbytnio te informacje jak mi ktoś nie powie Telewizora nie mamy, a w necie sama o tym nie czytam, bo po co jak póki co nie jestem zainteresowana
marta18691
Ja czasem w dzien śpię 2godzinyWkurza mnie to, ze coraz pozniej usypiam... Caly dzien dzisiaj sprzątałam jestsm Zmeczona a kręcę sie i krece...
marta18691
A w nocy maly i tak nie daje pospac bo tak sie gimnastykujeJa już teraz mam problem, żeby zasnąć... Niezależnie od tego jak bardzo zmęczona, czy niewyspana jestem a przed porodem to już w ogóle będzie stres jak przed zwykłą wizytą u lekarza, czy badaniami zazwyczaj całą noc się wiercę i spać nie mogę
Załączniki
marta18691
Najlepiej w aptece zapytaj da Ci cos dla kobiet w ciazyDziewczyny poradzcie mi..
Dostałam infekcji niby nie swędzi nie piecze ale mam grudki białe które są bezwonne.. wizytę u ginekologa mam dopiero 13 listopada i wcześniej go nie ma. Czy taka infekcja jest grozna ? ( 33 tydzuen ) co stosować? Któraś z Was borykala się z tym problemem?
marta18691
Ja juz bym chciala miec malego przy sobieNo właśnie ja nie jestem taka pewna, czy całym moim światem będzie... Niby się cieszę i w ogóle, ale nawet kumpel mi ostatnio powiedział, że zwykle kobiety w ciąży/młode mamy tylko o dziecku, a ze mną w sumie normalnie się gada, nie jestem zafiksowana tylko na dziecku. Może po porodzie to się zmieni, chociaż z drugiej strony chciałabym jednak zachować balans między rolą kobiety, swoimi potrzebami i pasjami a rolą matki
To luksus ja to nie pamiętam kiedy spalam w dzień w szpitalu bede spala ciagleJa czasem w dzien śpię 2godziny
reklama
marta18691
Jak Ci dziecko da spac albo dziecko od współlokatorki bo ja tak mialam darlo sie ze spac nie szloTo luksus ja to nie pamiętam kiedy spalam w dzień w szpitalu bede spala ciagle