Musi wpuścić do szpitalana oddzial nie ale do szpitala musi.Ja właśnie tez myślałam że spokojnie zmieszczę się w srednia walizkę a jak zaczęłam wszystko zbierać to w sumie wszystko jest na styk ;o
O ubrania na wyjście pytam ze względu na sytuacje ktora widziałam u siebie w szpitalu ostatnio gdzie Pan wojskowy mial problem wpuścić ojca z fotelikiem i właśnie kombinezonem bo pandemia. Kazal czekać przy wejściu. I się zastanawiałam jak ta biedna matka z walizka, dzieckiem i bez ubran byla w stanie zejść kilka pięter niżej żeby zapakować dziecko do fotelika ;D
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja po tych tabletkach to bym zjechalaU mnie niestety też... Ja na receptę mam Tardyferon-Fol
MimiiMalwina
U Ciebie w szpitalu trzeba mieć ubranka dla dziecka? U mnie jedynie na wyjście i z tego co słyszałam może przynieść je partner ale ja chyba spakuje ze sobą.My walizkę mamy prawie spakowana. Co prawda codziennie chodzę i jeszcze coś mi się przypomina i dokładam. Zostalo kilka rzeczy na które jeszcze czekam i ubranka dla maleństwa. No i zostało jeszcze przygotować fotelik itp.
Jak jest u Was w szpitalach? Czy torbę na wyjście tj kombinezon itp przynosi partner czy zabieracie to ze sobą od razu ? Pakujecie się w jedną walizkę czy dzielicie na dwie ? Tj do porodu oddzielnie i reszta oddzielnie?
Ja planuje pakować się w 1 walizkę.
U mnie 31 tydzień więc wmawiam sobie że mam czas
MimiiMalwina
Podeslesz swoją listę apteczna?Ja dzisiaj zrobiłam apteczne zamówienie, dla dziecka i dla siebie, jutro prasowanie po nowym roku muszę dokupić parę rzeczy i pakowanie
MimiiMalwina
Pakujesz ubranka dzieciątka na pobyt w szpitalu ?Ja w sumie nie wiem jak jest, ale teraz pewnie będzie problem z dowiezieniem rzeczy, więc jak się zmieszczę to wezmę wszystko od razu w jedną walizkę: rzeczy do porodu, na pobyt w szpitalu i na wyjście plus ubranka i rzeczy potrzebne dla dziecka
No ja jakies śpiochy na wyjscie spakuje dla dziecka. A kombinezon albo spiwor przywiezie mi maz do szpitala jak bede miala wychodzićU Ciebie w szpitalu trzeba mieć ubranka dla dziecka? U mnie jedynie na wyjście i z tego co słyszałam może przynieść je partner ale ja chyba spakuje ze sobą.
Tak, u mnie w szpitalu wymagane są ubranka. Takze musze mieć gotowym około 5 kompletów dla malucha.U Ciebie w szpitalu trzeba mieć ubranka dla dziecka? U mnie jedynie na wyjście i z tego co słyszałam może przynieść je partner ale ja chyba spakuje ze sobą.
MimiiMalwina
Ale ogólnie na pobyt w szpitalu nie bierzesz?No ja jakies śpiochy na wyjscie spakuje dla dziecka. A kombinezon albo spiwor przywiezie mi maz do szpitala jak bede miala wychodzić
reklama
Niee. U mnie przebieraja dzieci takze luzik nie chce mi sie ciagnac duzo rzeczy bo mam nadzieje, ze po 2 dniach mnie wypiszą a jak cos mi zabraknie to mąż przywiezieAle ogólnie na pobyt w szpitalu nie bierzesz?