reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Chusteczki nawilżające jak coś a jak coś to pisz pytaj nie pisałam z czego co, bo każdy kto co woli ale jak będziesz chciała to Ci dopisze co z czego brałam zamawialam w aptece melissa. A te rzeczy na dole sobie stacjonarnie dokupię.Podeslesz swoją listę apteczną?
Załączniki
Sylwia99
Ja biorę swoje.A bierzecie swoje ciuchy dla dziecka czy ubieracie szpitalne? Ja tylko biore na wyjście swoje
Sylwia99
Hehe ja to samo mam tylko, że u mnie cały czas tak jest skóra naciągnięta jak nie wiem coDziewczyny zostało nam 40 dni ;o a ja mam wrażenie że zaraz pekne!;D brzuch twardy, mala ma ciasno, skora na brzuchu jakby zaraz strzelić miala, wszystko boli. Powoli mam dość;p
Wezmę pewnie kilka body, jakieś śpioszki no i coś na wyjście. Jak przeglądałam listy wyprawkowe do szpitala w necie, czy na stronie szpitala, to coś dla malucha trzeba mieć, przecież nagie leżeć tam nie będziePakujesz ubranka dzieciątka na pobyt w szpitalu ?
W co przebierają dzieci? Szpital ma jakieś swoje ciuszki, w które ubiera noworodki?Niee. U mnie przebieraja dzieci takze luzik nie chce mi sie ciagnac duzo rzeczy bo mam nadzieje, ze po 2 dniach mnie wypiszą a jak cos mi zabraknie to mąż przywiezie
Nooo. W poprzednim szpitalu byl zakaz swoich. A w tym gdzie teraz rodze można miec a można nie miec w ciągu 2 miesiecy kuzynka i siostra rodziła takze wszystko wiem co np mi potrzebaW co przebierają dzieci? Szpital ma jakieś swoje ciuszki, w które ubiera noworodki?
Ja to niee sarenka tylko dzisiaj gorszy dzień jakos. Bylam na spacerze o 19 to jakos lepiej mi sie zrobilo tylko ten remont psychicznie mnie wykończyDziewczyny zostało nam 40 dni ;o a ja mam wrażenie że zaraz pekne!;D brzuch twardy, mala ma ciasno, skora na brzuchu jakby zaraz strzelić miala, wszystko boli. Powoli mam dość;p
Ale te ubranka to chyba nie są dla każdego dziecka nowe? Ja tam wolę, żeby mój maluszek był w swoich ciuszkach, szczegolnie, że dużo miejsca w walizce mi to nie zajmieNooo. W poprzednim szpitalu byl zakaz swoich. A w tym gdzie teraz rodze można miec a można nie miec w ciągu 2 miesiecy kuzynka i siostra rodziła takze wszystko wiem co np mi potrzeba
reklama
Nie nie sa nowe prane wyparzane, w domu tak nie zrobisz sterylnie mi to akurat nie przeszkadza. Wole miec jak najmniej zarazkow szpitalnych ze sobą. I zapomnieć o pobycieAle te ubranka to chyba nie są dla każdego dziecka nowe? Ja tam wolę, żeby mój maluszek był w swoich ciuszkach, szczegolnie, że dużo miejsca w walizce mi to nie zajmie