U mnie na szczęście wszystko ok i oby tak zostało jak najdłużej, bo ból kręgosłupa to nic przyjemnego. Jedynie czasem rano mnie pobolewa odcinek lędźwiowy, ale w ciągu dni przechodzi, więc to pewnie bardziej od spania jak mi się na dłużej plecki odsłoniąDziewczyny czy Wam tez tak wysiada kregoslup ? Mi o dziwo lędźwiowy nie daje się we znaki zbyt mocno ale piersiowy i okolice łopatek i żeber to tragedia...
reklama
Yup.Dziewczyny czy Wam tez tak wysiada kregoslup ? Mi o dziwo lędźwiowy nie daje się we znaki zbyt mocno ale piersiowy i okolice łopatek i żeber to tragedia...
Nie mnie nie boli. Czasami lędźwiowy ale to jak przegne z robotą mnie bardziej skurcze w nocy w lydkach męczą. Teraz juz biore 4 tabletki dziennie magnezu i mam nadzieję, ze sie to skonczy.Dziewczyny czy Wam tez tak wysiada kregoslup ? Mi o dziwo lędźwiowy nie daje się we znaki zbyt mocno ale piersiowy i okolice łopatek i żeber to tragedia...
Ewq9
Fanka BB :)
Mam dokładnie to samo... po całym dniu stania we środę wieczorem przed sprzątaniem musiałam się położyć na pół godzinki bo myślałam że umrę... taki ból właśnie w okolicach łopatek... ale potem przeszło, a wczoraj już sobie odpoczywałam to obeszło się bez bólu [emoji1]
Dziewczyny czy Wam tez tak wysiada kregoslup ? Mi o dziwo lędźwiowy nie daje się we znaki zbyt mocno ale piersiowy i okolice łopatek i żeber to tragedia...
Ja właśnie czuje codziennie rano jak mala przesuwa nóżki zaraz pod zebrami i tak myślę że chyba niezle pokopana musze być. I długie stanie i siedzenie tez robi swoje.. wczoraj z mężem zdecydowaliśmy ze w przyszłym tygodniu jest czas na spakowanie walizki. ;o lepiej żeby stara niż ma nas zaskoczyćMam dokładnie to samo... po całym dniu stania we środę wieczorem przed sprzątaniem musiałam się położyć na pół godzinki bo myślałam że umrę... taki ból właśnie w okolicach łopatek... ale potem przeszło, a wczoraj już sobie odpoczywałam to obeszło się bez bólu [emoji1]
A badalas sobie poziom nagnezu?Nie mnie nie boli. Czasami lędźwiowy ale to jak przegne z robotą mnie bardziej skurcze w nocy w lydkach męczą. Teraz juz biore 4 tabletki dziennie magnezu i mam nadzieję, ze sie to skonczy.
Niee nie badalamczuje ze go nie mam w ja tak nie lubie łkać tabletek... Łykał 1 dziennie. Teraz 2 razy dziennie po 2. Takze bedzie dobrzeA badalas sobie poziom nagnezu?
Mi przy sporych niedoborach tez kazali brać 2x2. Skurcze sie zminimalizowały po jakimś czasie ale w badaniach poprawy brakNiee nie badalamczuje ze go nie mam w ja tak nie lubie łkać tabletek... Łykał 1 dziennie. Teraz 2 razy dziennie po 2. Takze bedzie dobrze
Ja tez codziennie mowie, ze sie spakuje i nie mam czasu ale zrobie to tez w przyszlym tygodniu. Zaczne prac rzeczy dla malucha. 4go stycznia mam wizyte u doktorka i trzeba byc gotowym na kazda ewentualność bo naprawde nic nie mam gotowego dla małej.... A od stycznia to juz w kazdej chwili moze cos sie zadziac..Ja właśnie czuje codziennie rano jak mala przesuwa nóżki zaraz pod zebrami i tak myślę że chyba niezle pokopana musze być. I długie stanie i siedzenie tez robi swoje.. wczoraj z mężem zdecydowaliśmy ze w przyszłym tygodniu jest czas na spakowanie walizki. ;o lepiej żeby stara niż ma nas zaskoczyć
reklama
U nas skurcze się pojawiają juz. Bolesność brzucha jak na okres. Niby w badaniach wszystko ok prócz anemii ale tez się nastawiamy na to ze w styczniu trzeba być przygotowanym na różne sytuacje. Dlatego dziewczyny czas powoli pakować walizki !;DJa tez codziennie mowie, ze sie spakuje i nie mam czasu ale zrobie to tez w przyszlym tygodniu. Zaczne prac rzeczy dla malucha. 4go stycznia mam wizyte u doktorka i trzeba byc gotowym na kazda ewentualność bo naprawde nic nie mam gotowego dla małej.... A od stycznia to juz w kazdej chwili moze cos sie zadziac..