reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny czy Wam tez tak wysiada kregoslup ? Mi o dziwo lędźwiowy nie daje się we znaki zbyt mocno ale piersiowy i okolice łopatek i żeber to tragedia...
U mnie na szczęście wszystko ok i oby tak zostało jak najdłużej, bo ból kręgosłupa to nic przyjemnego. Jedynie czasem rano mnie pobolewa odcinek lędźwiowy, ale w ciągu dni przechodzi, więc to pewnie bardziej od spania jak mi się na dłużej plecki odsłonią :D

reklama
Dziewczyny czy Wam tez tak wysiada kregoslup ? Mi o dziwo lędźwiowy nie daje się we znaki zbyt mocno ale piersiowy i okolice łopatek i żeber to tragedia...
Nie mnie nie boli. Czasami lędźwiowy ale to jak przegne z robotą 😂 mnie bardziej skurcze w nocy w lydkach męczą. Teraz juz biore 4 tabletki dziennie magnezu i mam nadzieję, ze sie to skonczy.

Mam dokładnie to samo... po całym dniu stania we środę wieczorem przed sprzątaniem musiałam się położyć na pół godzinki bo myślałam że umrę... taki ból właśnie w okolicach łopatek... ale potem przeszło, a wczoraj już sobie odpoczywałam to obeszło się bez bólu [emoji1]

Mam dokładnie to samo... po całym dniu stania we środę wieczorem przed sprzątaniem musiałam się położyć na pół godzinki bo myślałam że umrę... taki ból właśnie w okolicach łopatek... ale potem przeszło, a wczoraj już sobie odpoczywałam to obeszło się bez bólu [emoji1]
Ja właśnie czuje codziennie rano jak mala przesuwa nóżki zaraz pod zebrami :o i tak myślę że chyba niezle pokopana musze być. I długie stanie i siedzenie tez robi swoje.. wczoraj z mężem zdecydowaliśmy ze w przyszłym tygodniu jest czas na spakowanie walizki. ;o lepiej żeby stara niż ma nas zaskoczyć:D

Ja właśnie czuje codziennie rano jak mala przesuwa nóżki zaraz pod zebrami :o i tak myślę że chyba niezle pokopana musze być. I długie stanie i siedzenie tez robi swoje.. wczoraj z mężem zdecydowaliśmy ze w przyszłym tygodniu jest czas na spakowanie walizki. ;o lepiej żeby stara niż ma nas zaskoczyć:D
Ja tez codziennie mowie, ze sie spakuje i nie mam czasu 😂ale zrobie to tez w przyszlym tygodniu. Zaczne prac rzeczy dla malucha. 4go stycznia mam wizyte u doktorka i trzeba byc gotowym na kazda ewentualność 😂 bo naprawde nic nie mam gotowego dla małej.... A od stycznia to juz w kazdej chwili moze cos sie zadziac..

reklama
Ja tez codziennie mowie, ze sie spakuje i nie mam czasu 😂ale zrobie to tez w przyszlym tygodniu. Zaczne prac rzeczy dla malucha. 4go stycznia mam wizyte u doktorka i trzeba byc gotowym na kazda ewentualność 😂 bo naprawde nic nie mam gotowego dla małej.... A od stycznia to juz w kazdej chwili moze cos sie zadziac..
U nas skurcze się pojawiają juz. Bolesność brzucha jak na okres. Niby w badaniach wszystko ok prócz anemii ale tez się nastawiamy na to ze w styczniu trzeba być przygotowanym na różne sytuacje. Dlatego dziewczyny czas powoli pakować walizki !;D

Do góry