reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
O i ja tak samo najedzona U mnie po śledziach uruchamia się młodaJak tam wasze brzuszki najedzone? U mnie taki pelen, ze corka nie ma miejsca chyba sie ruszac dzisiaj tyle zjadlam i cukru nawet nie mierze nie bede sie denerwowacod jutra znowu pilnowanie sie
Załączniki
Ja to śledzi nie lubieja teraz wkoncu leze usypiam starsza corke i mala szaleje w brUchu znowu jak szalonaO i ja tak samo najedzona U mnie po śledziach uruchamia się młoda
Dziś już trochę lepiej, coś tam się ruszał, delikatnie, ale w miarę często , teraz też raz po raz coś czuję Ale jednak do kolejnej wizyty i usg będę pewnie niespokojnaMam to samo, z każdej strony natlok informacji i jakoś w głowie zakodowane ze człowiek ciągle spiety. Ale na maluchach się to niestety odbija. Tymbardziej ze juz miejsca coraz mniej w brzuszku i te ruchy tez coraz słabsze. U nas juz nie czuć przewalania tylko bardziej jak czasem coś tam sobie wypchnie. Raczka, nozka. Także spokojnie bo maleństwo napewno jest zdrowiutkie.
Z tego co wiem od poloznej to ruchy dziecka mogą być juz słabsze ze względu na brak miejsca w brzuchu. Grunt żeby było chociaż 10 ruchów dziecka czy jakoś takDziś już trochę lepiej, coś tam się ruszał, delikatnie, ale w miarę często , teraz też raz po raz coś czuję Ale jednak do kolejnej wizyty i usg będę pewnie niespokojna
Ja wczoraj tak miałam, że prawie nic nie zjadłam, nie czułam się najedzona, ale żołądek był już najwidoczniej wypełniony i musiałam jeść na raty Ostatnio na wizycie lekarka mówiła, że macica już jest tak wysoko, że naciska na żołądek. W sumie ma to swoje plusy - mniej się zje, ale z drugiej strony jak się człowiek nie pohamuje to później ciężko się oddychaDziewczyny u mnie brzuch juz tak wysoko z dnia na dzień zaczyna się robić ze dzisiaj już zaczęłam dostawać zadyszki przy jedzeniu. Porażka...
Ja właśnie mniej przez te święta zjadłam niż normalnie Bardziej skupiałam się chyba na tych ruchach...Jak tam wasze brzuszki najedzone? U mnie taki pelen, ze corka nie ma miejsca chyba sie ruszac dzisiaj tyle zjadlam i cukru nawet nie mierze nie bede sie denerwowacod jutra znowu pilnowanie sie
reklama
No też tak słyszałam, ale człowiek i tak się martwi jak nagle jest mniej ruchów albo są delikatniejsze Jakoś ciężko mi uwierzyć, że już miejsca brakuje, bo podczas ostatniego usg mały ważył niecałe 1700g, chociaż teraz pewnie już ponad 2kg będzie! Z tą ilością ruchów to widziałam różne info, że 10 ruchów na 2 godziny albo tyle samo na cały dzień, więc ciężko to ocenić, bardziej intuicyjnie trzeba.Z tego co wiem od poloznej to ruchy dziecka mogą być juz słabsze ze względu na brak miejsca w brzuchu. Grunt żeby było chociaż 10 ruchów dziecka czy jakoś tak