No mi tez pojawiają się skurcze i myślę ze to może brak magnezu.... Ja poprzednia ciąże tydzien po terminie dopiero urodzilam zU nas skurcze się pojawiają juz. Bolesność brzucha jak na okres. Niby w badaniach wszystko ok prócz anemii ale tez się nastawiamy na to ze w styczniu trzeba być przygotowanym na różne sytuacje. Dlatego dziewczyny czas powoli pakować walizki !;D
reklama
marta18691
Fanka BB :)
RosnieJak tam wasze brzuszki najedzone? U mnie taki pelen, ze corka nie ma miejsca chyba sie ruszac dzisiaj tyle zjadlam i cukru nawet nie mierze nie bede sie denerwowacod jutra znowu pilnowanie sie
Ja juz dzisiaj oszczędny tryb wlaczylam i corka teraz lata jak szalonaRosnie
marta18691
Fanka BB :)
niestety nie da trybu oszczednego wlaczycdzieci i tak jak szalone beda latacJa juz dzisiaj oszczędny tryb wlaczylam i corka teraz lata jak szalona
Ja juz tez mało spie niestety. Chodze kolo 1 spac a o 7 wstaje. Niesteyy takie uroki z dzidziutkiem bedzie jeszcze gorzejU nas dzis w nocy mega bezsennosc;/ i znowu skurcze u bol brzucha... ajj powoli zaczynamy mieć dosc
Dobrze ze to bliżej juz jak dalej to chociaż będzie mniejszy ciezar bo się z boku na bok ciężko przewrócić ;P potem spać i tak nie da maleństwo ale chociaż lżej będzieJa juz tez mało spie niestety. Chodze kolo 1 spac a o 7 wstaje. Niesteyy takie uroki z dzidziutkiem bedzie jeszcze gorzej
Dziewczyny macie jakieś skuteczne sposoby na kaszel w ciazy ? Codziennie rano meczy mnie dość sucy kaszel. Trwa on około godziny i przechodzi. Nie wiem czy po chorobie czy to normalne w ciąży ale dość mnie to meczy a przy kaszlu napina się cały brzuch. Przy tych moich nocnych skurczach trochę się obawiam żeby to jeszcze nie nasilało skurczy
reklama
justynama2
Zaciekawiona BB
Mi lekarz kazał pić sól emską, to się rozpuszcza w wodzie. Trochę dziwne jest po tym uczucie śliskiego gardłaDziewczyny macie jakieś skuteczne sposoby na kaszel w ciazy ? Codziennie rano meczy mnie dość sucy kaszel. Trwa on około godziny i przechodzi. Nie wiem czy po chorobie czy to normalne w ciąży ale dość mnie to meczy a przy kaszlu napina się cały brzuch. Przy tych moich nocnych skurczach trochę się obawiam żeby to jeszcze nie nasilało skurczy