reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja hania co wyrabia w brzuchu to poezja. Chce mi zebra połamać.... Normalnie mnie boli!! Ostatnio lezalam na kanapie a maz siedział na dywanie i opierał glowa o mój brzuch i byl w szoku bo normalnie go kopała po głowie 😂 corka mu poprostu glupie pomysly z głowy chciala wybic 😂😂😂😂hahaha
Nieźle 😂 Bokserka wam rośnie 😂 Mój to taki grzeczniutki, że aż miło jak podskakuje, jeden raz mnie tylko zabolało, ale to też nie tak, żebym narzekała - oby taki grzeczny pozostał :D A w nocy to w ogóle jakbym dziecka w brzuchu nie miała 😂

reklama
Plasam :( Ja ostatnio też coraz więcej czasu w łóżku spędzam, już tak mi się nie chce jak wcześniej, brzuch coraz częściej boli albo się napina, zmęczenie bez powodu, widać takie uroki końcówki, ale już niedługo 🤪Cieszmy się, że wszystko w miarę ok - ja się dziś dowiedziałam, że koleżanka siostry poroniła po covidzie 😢Licho wie, czy to przez wirusa, bo była we wczesnej ciąży, ale i tak smutno, bo swoje lata już mają i bardzo chcieli mieć drugie dziecko.
Dziękuję 🥰 A Tobie nie poddawania się i mimo wszystko radosnych świąt! 😍
Bo w moim wieku 40+ łatwiej/ częściej dochodzi do poronień i innych komplikacji... niestety.
Powodzenia na zakupach jutro!😃

A To Ty masz 40latek?
Tak. Niedługo 41... stąd tak ciężko mi z tymi ciążami. Wiek w moim przypadku zrobił swoje (choć znam 40tki, które książkowo przechodziły ciąże, ale ja jestem i stara i do tego jakaś trefna).
Zawsze marzyłam o dwójce dzieci, a po tej drugiej ciąży, to już wiem, że dziecko, jeśli się urodzi, będzie jedynakiem. Trudno, takie życie🤷‍♀️.

Tak. Niedługo 41... stąd tak ciężko mi z tymi ciążami. Wiek w moim przypadku zrobił swoje (choć znam 40tki, które książkowo przechodziły ciąże, ale ja jestem i stara i do tego jakaś trefna).
Zawsze marzyłam o dwójce dzieci, a po tej drugiej ciąży, to już wiem, że dziecko, jeśli się urodzi, będzie jedynakiem. Trudno, takie życie🤷‍♀️.
No ale najwazniejsze zebys miala to1 upragnione ❤❤❤

Kurde, u mnie to samo [emoji1] spokojny chłopiec, przekręca się tylko, przesuwa w brzuchu, od czasu do czasu mocniej kopnie ale do zniesienia [emoji16] A w nocy spokój [emoji38] spałabym całą noc, gdyby nie to że się budzę do łazienki raz w nocy, po czym jak się położę to trochę się porusza i śpimy dalej [emoji16][emoji16]
Nieźle [emoji23] Bokserka wam rośnie [emoji23] Mój to taki grzeczniutki, że aż miło jak podskakuje, jeden raz mnie tylko zabolało, ale to też nie tak, żebym narzekała - oby taki grzeczny pozostał :D A w nocy to w ogóle jakbym dziecka w brzuchu nie miała [emoji23]

No dokladnie ja juz 3dziecko przed urodzinami moimi urodze 5luty cesarka a 26 lutego 31urodziny mam😂
Twoje dzieci mają fajnie mając taką młodą mamę😊🤗😀. Ja też kiedyś planowałam dzieci przed 30, a potem życie się inaczej ułożyło i już.
Swoją drogą, ja mam termin na tydzień po moich urodzinach, ale nie oszukujmy się jak do lutego wytrzymam to będzie cud, więc też raczej jako 40 tka urodzę❤🤞.

reklama
Dziewczyny Was też tak bolą zebra od brzucha? Ja się czuje jak jakas obita, biustonosz uwiera za każdym razem jak go założę, i już ciężko wziąć pełen oddech bo mam wrażenie że wszystko mi się gniecie pod żebrami :o zebra bolą, skóra boli jak przy jakiś dobrych zakwasach.

Do góry