Monik93
Fanka BB :)
Tak, mozna. Mi ginekolog zalecił na senCzy w ciazy mozna pic melise? Wykanczaja mnie te nieprzespane noce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mozna. Mi ginekolog zalecił na senCzy w ciazy mozna pic melise? Wykanczaja mnie te nieprzespane noce
A spisz w dzien? Bo moze warto zrezygnować np z drzemek. Ja np w sypialni mam 19stopni, zimno ale moge spac bo jak mi za gorąco to juz nie usneCzy w ciazy mozna pic melise? Wykanczaja mnie te nieprzespane noce
Mnie też dość często boli w okolicy pępka, to raczej normalne, ale zazwyczaj nie jest to silny ból, takie bardziej ciągnięcie.Dziewczyny czy Was też tak boli kosmicznie brzuch na wysokości pępka? Mi strasznie ten ból doskwiera. Czasem ciężko siedzieć a nawet się położyć. Jakby łapała kolka jakaś. Zazwyczaj jest to okolica właśnie pępka lub boki. Zastanawiam się czy aż taki ból doskwiera jak brzuch się rozciąga.
Ja mam dokladnie to samo, ale czytalam, ze to normalneDziewczyny czy Was też tak boli kosmicznie brzuch na wysokości pępka? Mi strasznie ten ból doskwiera. Czasem ciężko siedzieć a nawet się położyć. Jakby łapała kolka jakaś. Zazwyczaj jest to okolica właśnie pępka lub boki. Zastanawiam się czy aż taki ból doskwiera jak brzuch się rozciąga.
Raczej nie spie w dzien i w sypialni tez mam zakrecony kaloryfer, a do tego wietrze przed snem. Jestem ledwo zywa w dzien, ale sie probuje przemeczyc, zeby nie spac.A spisz w dzien? Bo moze warto zrezygnować np z drzemek. Ja np w sypialni mam 19stopni, zimno ale moge spac bo jak mi za gorąco to juz nie usne.
Ja tak mialam w pierwszej ciąży, wstawalam w nocy o 2 i do 6 nie spałam... Jaka ja wściekła bylamRaczej nie spie w dzien i w sypialni tez mam zakrecony kaloryfer, a do tego wietrze przed snem. Jestem ledwo zywa w dzien, ale sie probuje przemeczyc, zeby nie spac.
A ja to zmarzluch jestem czystyA spisz w dzien? Bo moze warto zrezygnować np z drzemek. Ja np w sypialni mam 19stopni, zimno ale moge spac bo jak mi za gorąco to juz nie usne.
Dziewczyny, moja dzidzia dziesięć dni temu w 28+0 ważyła już 1500g. Dziś mam wizytę (29+5) i boję się, że usłyszę, że ona już ze 2kg waży...Ok już doczytałam29+6
u mnie bardzo podobnie, bo 30+2 ważył 1457g. A na kiedy masz termin?
Ja normalnie też jestem zmarzluch, a od początku ciąży jest mi ciągle za gorąco. Temperatury nie mam, ale brzuch czasem ciągnie, jakby miał zaraz pęknąć!A ja to zmarzluch jestem czysty![]()
To duze dziecko bedzie jak juz tyle wazy a Ty co 2tyg chodzisz do gina?Ja normalnie też jestem zmarzluch, a od początku ciąży jest mi ciągle za gorąco. Temperatury nie mam, ale brzuch czasem ciągnie, jakby miał zaraz pęknąć!![]()