Haha jak miłoMoj ginekolog pelen taktu mowi, no jest Pani chudsza niz przyszla za pierwszym razem kocham go
reklama
Bo wage sie pytal i mowie ze w sumie dzis 84 kg czyli kg więcej niz przed ciaza i mowie ze bardzo malo i się martwię a on ze trzeba sie tylko cieszyć i 10 minut później jak szliśmy do drugiego gabineyu mowi, ze faktycznie jestem chudsza ale sprawdził łożysko przeplywy itp i wszystko okejHaha jak miło
Super, najważniejsze, że wszystko dobrze a który tydzień?Ja po wizycie, wszystko okej. Jeszcxe tylko kwasy żółciowe musze zrobic. Dzidzia wazy 1560. Takze ladnie
Ok już doczytałam 29+6 u mnie bardzo podobnie, bo 30+2 ważył 1457g. A na kiedy masz termin?Super, najważniejsze, że wszystko dobrze a który tydzień?
sandra0777
Fanka BB :)
Czy w ciazy mozna pic melise? Wykanczaja mnie te nieprzespane noce
marta18691
Haha dobreBo wage sie pytal i mowie ze w sumie dzis 84 kg czyli kg więcej niz przed ciaza i mowie ze bardzo malo i się martwię a on ze trzeba sie tylko cieszyć i 10 minut później jak szliśmy do drugiego gabineyu mowi, ze faktycznie jestem chudsza ale sprawdził łożysko przeplywy itp i wszystko okej
Termin z usg 14 luty mi się zrobiłOk już doczytałam 29+6 u mnie bardzo podobnie, bo 30+2 ważył 1457g. A na kiedy masz termin?
Dziewczyny czy Was też tak boli kosmicznie brzuch na wysokości pępka? Mi strasznie ten ból doskwiera. Czasem ciężko siedzieć a nawet się położyć. Jakby łapała kolka jakaś. Zazwyczaj jest to okolica właśnie pępka lub boki. Zastanawiam się czy aż taki ból doskwiera jak brzuch się rozciąga.
Ja juz pozamawialam wszystkie chyba apteczne rzeczy, do kupienia zostala mi wanienka, ręcznik i fotelik i laktator ale to zobaczę czy bedzie mi potrzebny . Kupilam sobie nawet do szpitala w jednorazowych butelkach mleko dla dziecka by kochanych położnych nie prosić
reklama
marta18691
Mnie tez tak czasami boli takie ciagnieciaDziewczyny czy Was też tak boli kosmicznie brzuch na wysokości pępka? Mi strasznie ten ból doskwiera. Czasem ciężko siedzieć a nawet się położyć. Jakby łapała kolka jakaś. Zazwyczaj jest to okolica właśnie pępka lub boki. Zastanawiam się czy aż taki ból doskwiera jak brzuch się rozciąga.