reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
To u was zupełnie inaczej, skoro mąż cały czas się źle czuje (u większości osób to jest taka sinusoida), a Ty z kolei masz objawy takie bardziej przeziębieniowe 🤔 Dziwny ten covid... Nie zdziwię się jak wyjdzie Ci wynik negatywny, szczególnie, że od początku się izolowaliście, tak jak mojej dentystce, która po kontakcie z chorą na covid ciotką, się pochorowała (objawy miała przeziębieniowe, tak jak Ty), zrobiła 2 testy i oba negatywne.
Nie nie. Chodzi mi o to że u męża już mija 6 dzień od pierwszych objawow. Pierwsze dwa dni gorączkował. Potem było lepiej. Dziś ból gardła i zmęczenie ale mówi że znośnie. Ja jestem rozbita już trzeci dzień. Ale nie wiem czy od tego że śpię, ciągle leżę, czy od tego że coś mnie łamie i nie może złamać.

Hej, ja miałam mierzone już 3 razy od 20 tyg. Pierwszy raz jak byłam na echu serca. Wtedy wyszły przepływy maciczne nieprawidłowe i od tamtej pory co ok 3 tyg mam mierzone wszystkie. W piątek za tydzień mam kolejną wizytę i zobaczymy jak tam bo na ostatniej pępowinowe już były w górnej granicy normy czyli się pogarszają.
A jak u ciebie? wyniki dobre?

Ja wlasnie mialam robione wczoraj. Pierw lekarz mowil ze cos lekko podwyzszone, a koniec koncow powiedzial ze jest wszystko ok po trzecim razie

A mi przyszły takie slodziaczki 😀😀rozplywam sie! Juz sie nie moge doczekać az bede kolejna ksiezniczke stroić 😀

Załączniki

• IMG_20201203_161043.jpg
    IMG_20201203_161043.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 54
reklama
Ja wlasnie mialam robione wczoraj. Pierw lekarz mowil ze cos lekko podwyzszone, a koniec koncow powiedzial ze jest wszystko ok po trzecim razie
Jeżeli dzidziuś dobrze rośnie i tylko opory się zwiększyły to nic strasznego. Na kolejnej wizycie niech skontroluje czy jest ok. I na wszelki wypadek mierz 3 razy dziennie ciśnienie. :)

Do góry