No w sumie może o to jej chodziło Wiesz no w sumie jest to logiczne... Pominę już kwestię, że ze zwykłym przeziębieniem też bym raczej do specjalisty nie szła (w ciąży zależy pewnie jakbym się czuła i na ile ta wizyta byłaby ważna), ale covid to akurat ostra choroba zakaźna jak angina, grypa, czy nawet ospa. Niestety nie każdy przechodzi to lekko lub nawet bezobjawowo, a nawet jeśli to i tak pewnie na wszelki wypadek traktują to tak szczególnie, bo mało o tym wirusie wiedzą, nie ma leku, szczepionki, a nawet nikt nie wie jak długo po zakażeniu się zaraża, te testy też są średnio wiarygodne.no to może miała pacjentki, które potem się pochorowały/miały objawy i jej zgłosiły. Co za czasy, że jak masz covida to nikt Cie nie przyjmie...
reklama
Mnie się akurat średnio te Klupsie podobały, zamówiłam łóżeczko firmy Skrzat. Zależało mi, żeby było białe (wszystkie meble na wynajmowanym mamy białe), klasyczne, do odbioru osobistego gdzieś niedaleko (żeby nie narażać na uszkodzenia w transporcie) i przede wszystkim, żeby było produkowane zgodnie z polskimi normami Ale nie wiem, czy mogę polecić to, które zamówiłam, bo jeszcze go na żywo nie widziałam Zastanawiałam się też nad łóżeczkami firmy WoodiesJakiej firmy ? Możesz coś polecić ,?
Słyszałam że KLUPŚ ma.fajne jakościowo łóżka
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Link do: KLUPŚ - MARSELL Łóżko 140x70 z szufladą i barierką ochronną Mi się to bardzo podoba. Nad tym.sie zastanawiam. Na allegro widzę że nawet są tańszeMnie się akurat średnio te Klupsie podobały, zamówiłam łóżeczko firmy Skrzat. Zależało mi, żeby było białe (wszystkie meble na wynajmowanym mamy białe), klasyczne, do odbioru osobistego gdzieś niedaleko (żeby nie narażać na uszkodzenia w transporcie) i przede wszystkim, żeby było produkowane zgodnie z polskimi normami Ale nie wiem, czy mogę polecić to, które zamówiłam, bo jeszcze go na żywo nie widziałam Zastanawiałam się też nad łóżeczkami firmy Woodies
To ja chciałam, żeby z każdej strony miało szczebelki, żebym widziała maluszka niezależnie od tego jak ułożę łóżeczko w pokoju i tak jakoś lżej cała konstrukcja wygląda jak nie ma zabudowanych boków no i tylko 120x60cm wchodziło w grę ze względu na brak miejsca. Ale kupuj jakie Tobie się podoba, zwłaszcza jak masz dużo miejsca/oddzielny pokoik, z cenami jest różnie, trzeba szukaćLink do: KLUPŚ - MARSELL Łóżko 140x70 z szufladą i barierką ochronną Mi się to bardzo podoba. Nad tym.sie zastanawiam. Na allegro widzę że nawet są tańsze
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Dzisiaj mąż otrzymał wynik testu-pozytywny... Także zostaje na kwarantannie aż do 17 grudnia. Trzymajcie kciuki
Ojej współczuję, trzymaj się
Ewq9
Teraz najważniejsze żebyś Ty nie miała objawów
Cześć dziewczyny. Dzisiaj mąż otrzymał wynik testu-pozytywny... Także zostaje na kwarantannie aż do 17 grudnia. Trzymajcie kciuki
Przykro mi Ale dasz radę!!Cześć dziewczyny. Dzisiaj mąż otrzymał wynik testu-pozytywny... Także zostaje na kwarantannie aż do 17 grudnia. Trzymajcie kciuki
Sylwia99
Współczuję, mi na szczęście 7 się kończy i 8 jadę badania robić przed wizytąCześć dziewczyny. Dzisiaj mąż otrzymał wynik testu-pozytywny... Także zostaje na kwarantannie aż do 17 grudnia. Trzymajcie kciuki
reklama
Izolujemy się z mężem od wczoraj. On mieszka na górze a ja na dole Jak się widywaliśmy to już w maskach tak dla wszystkiego więc mam nadzieję ze do końca tygodnia nic się u mnie nie pojawi. Bo podobno najczęściej objawy pojawiają się miedzy 5 a 7 dniem. Jak przetrwam ten tydzień w izolacji z mężem to mam nadzieję że potem będzie już z górki.