reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie +8 z rana, +9 wieczorem. 25+2 tc :)
dodam, że ja przed ciązą dużo sie ruszałam i miałam niedowagę. Pierwsze 4kg przytyłam w pierwszym miesiącu :D bo przestałam pilnować diety i zero ruchu przez złe samopoczucie :p

. Mi sprawdza czy szyjka dluga i zamknieta Moj ginekolog czasen włączy 2d albo 3 d a czasami zwykle. Wczoraj mial sredni nastrój takze dostalam zwykle. Ale ide do niego w grudniu to go poproszę na mikolajki żeby włączył lepsze usg 😁 on czasami tego swojego nowego sprzętu sam nie ogarnia 😂 a czy wasi partnerzy moga byc przy usg??
Mi nie bada szyjki, nie wiem co mam mysleć... Jest ordynatorem w szpitalu powiniemn znac sie na rzeczy ;D
Nie u mnie straszny problem robią i nie pozwalają na wspolne wizyty ...

Też mam daleko - mieszkam w Poznaniu, ale nie jest to znowu drugi koniec Polski, a przy okazji kupilibyśmy pierniczki 😍 Ale chyba jednak nie pojedziemy, kontakt z tym sklepem mi się urwał (zresztą podobno na miejscu i tak nie można sprawdzić łóżeczka, tylko wydają ci zapakowany towar) i szukam już innego łóżeczka - tym razem zaczynam od sprawdzenia opinii i dopytania o atesty. Ale jakby co, dam znać ;)
Ooo jak fajnie, a skąd jesteś? :)
Widzisz ja przewijaka jeszcze nie mam :D
Rożek mam póki co jeden ten z Lidla plus chyba 2 od siostry wzięłam, może dokupię jeszcze 1.
Śpiworek na pewno łatwiejszy w ubraniu, ale czytałam, że nie wszystkie dzieci lubią mieć luz, moja siostra używała kombinezonek na dwójce dzieci i było ok, ale śpiworek też pewnie kupię.
Jestem z Radomia a chciałam rodzic w Kozienicach( ciekawe jak to wyjdzie bo porodowka zakmnieta )

reklama
Powiem Ci ze nie widziałam wcześniej takich materacy:D kliny itd tak. Ale ja idę jednak w płaskiego dosyć twardego klasyka. A termin wg okresu 12.02 ale teraz usg pokazuje juz 28.01 : o ale lekarz mowj ze mam sie patrzyc niby na ten pierwotny termin takze juz nie wiem.. a Ty na kiedy ?
ja mam termin na 18/19 lutego ;)
slyszalam, ze ten materac jest swietny. Mam go wiec zobaczymy jak sie sprawdzi ;)

Do góry