reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Sorki, mam lekkie opoznienie :) ja robie w wyciskarce wolnoobrotowej. Bez tego mozna zrobic tez zakwas buraczanyhttps://m.youtube.com/watch?v=ywgxRuqCNxs ale to duzo roboty. Mozna tez kupic sok z burakow w aptece - moim zdaniem duzo mniej smaczny niz robiony, ale jest to opcja. Sprawdz tylko czy kobiety w ciazy moga. Ja ostatnio chcialam kupic sok z pokrzywy ale byla info ze nie jest wskazany dla ciezarnych.

sa nawet w auchan 🤗

Piękna data, ja mam tego dnia urodziny😁 A mi wyliczyła datę porodu na 29.02🙈 Ale uświadomiłam ją, że w przyszłym roku nie ma 29.02😊
Mi podobnie-potem mialam korygowana na 27.02, ale ogolnie uznaje koniec lutego 😜
Widze, ze wszystkie bedziecie spac z maluszkami-tylko ja musze go ulokowac w pokoiku od poczatku, bo w sypialni to juz nawet palec nie wejdzie. Czujniknoddechu i elektroniczna niania beda mnie wspierac, no i trzeba bedzie wstawac do karmienia.

Jaki rozmiar zamówiłaś? Mi biust nic nie urósł w ciąży ( rozmiar D), ale nie wiem czy jeszcze się nie zmieni.
Mi już urósł i pewnie jeszcze będzie większy podczas karmienia bo wtedy zacznie się prawdziwa produkcja mleka ale to już kwestia indywidualna 😉
Planuje kupić jakieś staniki ale to musze przymierzyć bo tak teraz ciężko trafić z rozmiarem i wolę na razie nie zamawiać online ☺

Mi podobnie-potem mialam korygowana na 27.02, ale ogolnie uznaje koniec lutego 😜
Widze, ze wszystkie bedziecie spac z maluszkami-tylko ja musze go ulokowac w pokoiku od poczatku, bo w sypialni to juz nawet palec nie wejdzie. Czujniknoddechu i elektroniczna niania beda mnie wspierac, no i trzeba bedzie wstawac do karmienia.
Ja sie zamieniam pokojem z córką, ona ma taka klitkę ze wejdzie tylko nasze lozko i dostawka dla dziecka 😂ale jak wchodzić będziemy do lozka tego nie wiem 😂😂😂będziemy skakać 😂

Nasza 4 letnia córka spi z nami w lozku 😂😂😂 takze polegliśmy w temacie 😂spala u siebie ladnie w pokoju i byla chora wymiotowala i chcialam z nia spac i zepsułam dziecko 😂😂😂

reklama
Co tam kobietki słychać?
Jak waga u Was juz wyglada ? Rosnie Wam sam brzuszek czy cos Gdzie nie gdzie 😄
Rowne 100 dni do porodu u mnie 😊
Ja po wizycie właśnie i normalnie przeżyłam szok.. 4,5 kg w ciągu miesiąca przytyłam. Tylko nie wiem gdzie, w brzuch najbardziej chyba 😅 od początku 11,5 kg przytyłam a dzisiaj zaczęłam 27 tydzień 🙄 brzuszek rośnie. U mnie 99 dni 😅

Do góry