reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, trochę odbiegnę od naszego tematu, ale to sprawa życia i śmierci. Wielka prośba o pomoc. Dwuletni synek znajomych walczy z guzem mózgu. W ciągu miesiąca udało nam się zebrać ponad 6 milionów na jego leczenie w USA, niestety wystąpiły powikłania, które uniemożliwiły zaplanowaną terapię. Teraz jedyną szansą dla Filipa jest protonoterapia, niestety potrzeba kolejnego miliona, żeby zacząć leczenie. Jeśli ktoś ma ochotę i możliwość wspomóc zbiórkę to gorąco zachęcam i zapraszam na licytacje dla Filipa na facebooka.

Dziewczyny ta waga to jest tylko szacunkowa-liczona z wymiarow maluszka. Prog bledu to okolo 10% wiec nie ma sie co az tak przejmowac.
Ja wiem, dlatego się nie przejmuję 😉zwłaszcza dopóki z dzieckiem jest wszystko ok no i na tym etapie jak tak malutko waży, martwić to się będę jak kilogramy zaczną jakoś niepokajaco rosnąć 😯😵

reklama
Ja będę miala 3cc😊
O kurde, ale były jakieś problemy/wskazania, czy tak wybrałaś? Ja bym bardzo chciała poród naturalny, ale liczę się z tym, że nie do końca ode mnie to zależy... Moja siostra nastawiała się za pierwszym razem na naturalny, a skończyło się cesarką, drugie dziecko też przez cc i to przed 30 tc.

Do góry