reklama
Czarek czasem coś zje przed żłobkiem, czasem nie. W żłobku je trzy posiłki i z tego co panie mówią, to je naprawdę ładnie. Po powrocie ze żłobka je z nami jeszcze obiadokolację i tyle. Chyba że chce jakiegoś owoca. Natomiast jeśli nie idzie do żłobka, to je całkowicie nieregularne. Chce kanapkę to je kanapkę, chce jajko to je jajko, chce banana to banana. Wiem - niezbyt dobrze. Pilnuje tylko żeby zjadł coś ciepłego na obiad. I tak... on jeszcze cyckuje...A macie jeszcze jakąś swoją rysunek czy w tym wieku juz odpuszczacie ?
Jak u Was z posiłkami? Ile posilkow proponuję? U nas młoda kompletnie odmawia śniadania;/
Sylwia99
Fanka BB :)
Śniadanie, obiad i podwieczorek, ale często obiad je późno i dostaje już mleko przed snem. Między tymi jeszcze coś drobnego dostaje do jedzeniaA macie jeszcze jakąś swoją rysunek czy w tym wieku juz odpuszczacie ?
Jak u Was z posiłkami? Ile posilkow proponuję? U nas młoda kompletnie odmawia śniadania;/
U mnie je w sumie kiedy chce i co chce. Śniadania je późno bo rano nie chce. Prawie w ogóle nie je mięsa. Kolacja kolo 19.A macie jeszcze jakąś swoją rysunek czy w tym wieku juz odpuszczacie ?
Pjona! My też team cycekCzarek czasem coś zje przed żłobkiem, czasem nie. W żłobku je trzy posiłki i z tego co panie mówią, to je naprawdę ładnie. Po powrocie ze żłobka je z nami jeszcze obiadokolację i tyle. Chyba że chce jakiegoś owoca. Natomiast jeśli nie idzie do żłobka, to je całkowicie nieregularne. Chce kanapkę to je kanapkę, chce jajko to je jajko, chce banana to banana. Wiem - niezbyt dobrze. Pilnuje tylko żeby zjadł coś ciepłego na obiad. I tak... on jeszcze cyckuje...
Jak dobrze słyszeć, że nie tylko my. A chcesz odstawić czy nie masz presji i Ci to nie przeszkadza? Bo ja prawdę mówiąc zamierzałam karmić do roku i trochę nam się zeszło Ale ja kompletnie nie wiem jak się do tego odstawiania zabrać...Pjona! My też team cycek
Nie mam presji. Będzie trochę starszy to zacznę mu tłumaczyć, że trzeba pożegnać cycusia i wyznacze moment kiedy to nastąpi, będziemy odliczac. U starszego syna się sprawdziło i bez jednej łzy odstawiłam go od piersi na 3 lata. Mam bardzo luźne podejście do kp. Czasami ktoś coś mi powie typu, że karmię woda, albo taki duży i jeszcze cyca, ile jeszcze będzie pił...na szczęście mam to w *****.Jak dobrze słyszeć, że nie tylko my. A chcesz odstawić czy nie masz presji i Ci to nie przeszkadza? Bo ja prawdę mówiąc zamierzałam karmić do roku i trochę nam się zeszło Ale ja kompletnie nie wiem jak się do tego odstawiania zabrać...
Super! Mnie też komentarze innych nie ruszają, ale jestem już prawdę mówiąc zmęczona karmieniem. Szczególnie że teraz karmie dwójkęNie mam presji. Będzie trochę starszy to zacznę mu tłumaczyć, że trzeba pożegnać cycusia i wyznacze moment kiedy to nastąpi, będziemy odliczac. U starszego syna się sprawdziło i bez jednej łzy odstawiłam go od piersi na 3 lata. Mam bardzo luźne podejście do kp. Czasami ktoś coś mi powie typu, że karmię woda, albo taki duży i jeszcze cyca, ile jeszcze będzie pił...na szczęście mam to w *****.
marta18691
Fanka BB :)
reklama
Ale fajne te Twoje dzieciaki. Kubuś przeslodki Ja znowu zapomniałam cyknąć zdjęcia Czarkowi z koszyczkiem...Hej jak tam po świętach ?
Święta spędziliśmy w gronie najbliższej rodziny. Miło i kameralnie.
Czaruś dalej się buntuje i drze w niebo głosy jak coś jest nie po jego myśli. Uparciucha i indywidualista, no cóż. Zupełnie nie słucha, psoci i się z tego śmieje. Panie w żłobku właściwie przestały już skarżyć, bo codziennie jest to samo. Ale żeby nie było - jest mega bystry, szybko wszystko zapamiętuje, manualnie też się rozkręcił. Zobaczymy co z niego wyrośnieA co u Ciebie?