reklama
marta18691
Fanka BB :)
No Kuba to powtarza ostatnio słowa co usłyszyAle fajne te Twoje dzieciaki. Kubuś przeslodkiJa znowu zapomniałam cyknąć zdjęcia Czarkowi z koszyczkiem...
Święta spędziliśmy w gronie najbliższej rodziny. Miło i kameralnie.
Czaruś dalej się buntuje i drze w niebo głosy jak coś jest nie po jego myśli. Uparciucha i indywidualista, no cóż. Zupełnie nie słucha, psoci i się z tego śmieje. Panie w żłobku właściwie przestały już skarżyć, bo codziennie jest to samo. Ale żeby nie było - jest mega bystry, szybko wszystko zapamiętuje, manualnie też się rozkręcił. Zobaczymy co z niego wyrośnieA co u Ciebie?

U nas też się jeszcze nie przebiły ale widać że go ciągle drażnią, no ale czekamy cierpliwieU nas w miarę spokojnie w święta. Lena jedynie ma humory, ale to kumulacja chyba po prostu, bo i piątki jeszcze idą. Dużo mówi. No i nosi wkładki ortopedyczne.![]()

Czarek ma już wszystkie ząbki. Na szczęście wychodziły bezproblemowo. Wybieram się z nim do fizjoterapeuty - niech go obejrzy fachowym okiem. Czarek śpi zawsze z mocno odgięta głową do tyłu. A jak leży na plecach i chce go podnieść za ręce (jak w próbie trakcyjnej) to głowa zawsze leci w tył. Nie wiem na ile to jego zgrywanie się i wygłupy a na ile coś niefajnego.U nas w miarę spokojnie w święta. Lena jedynie ma humory, ale to kumulacja chyba po prostu, bo i piątki jeszcze idą. Dużo mówi. No i nosi wkładki ortopedyczne.![]()
Mikstura
Cześć dziewczyny! My ostatnio byłyśmy u dentysty i okazało się, że 5 już się przebiły, górne już wyszły do polowy, także nawet nie wiedziałam
My zaczynamy sikanie na nocnik, Ida drugi tydzień biega w majtkach, nie mam parcia, ale jak sama zaczęła siadać to szkoda było tego nie pociągnąć

Sylwia99
My też cierpliwie czekamy.U nas też się jeszcze nie przebiły ale widać że go ciągle drażnią, no ale czekamy cierpliwiez jakiego powodu nosi te wkładki?

Sylwia99
Pewnie jak jest jakaś wątpliwość, to warto sprawdzićCzarek ma już wszystkie ząbki. Na szczęście wychodziły bezproblemowo. Wybieram się z nim do fizjoterapeuty - niech go obejrzy fachowym okiem. Czarek śpi zawsze z mocno odgięta głową do tyłu. A jak leży na plecach i chce go podnieść za ręce (jak w próbie trakcyjnej) to głowa zawsze leci w tył. Nie wiem na ile to jego zgrywanie się i wygłupy a na ile coś niefajnego.
U nas tez nieśmiało hania chce nosic majteczki, ale sika do nich
z dużych sukcesow nie mamy Dyda od 3 tyg, juz przesadzala bo ciągle miala go w buzi. Humorki ma takie ze ja wyląduje w psychiatryku niedługo
ale ogólnie jest urocza alee wrednowata

reklama
Brawo - jest sukcesU nas tez nieśmiało hania chce nosic majteczki, ale sika do nichz dużych sukcesow nie mamy Dyda od 3 tyg, juz przesadzala bo ciągle miala go w buzi. Humorki ma takie ze ja wyląduje w psychiatryku niedługo
ale ogólnie jest urocza alee wrednowata
![]()