reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie w sumie widac brzuch glownie dlatego ze zawsze byl bardzo plaski. Teraz wystaje, ale bardziej wyglada jakbym zgrubla niz ciaza :)

Ja ostatnio pisałam że brzucha nie ma i nir widać a w tygodniu z dnia na dzień stawał się coraz większy i większy :D jak dla mnie to juz taka mała piłeczka. I szczerze? Tęsknię za tym płaskim brzuchem :D teraz kompletnie nie mogę się ułożyć do snu, mam wrażenie jakbym spała na piłce. Pomalowanie paznokci u stóp graniczy z cudem. Założenie buta też się robi ciężkie. :D a to dopiero połowa. Gdzie do końca :D!
Dziewczyny czy Was też męczy taka bezsenność w ciąży? Nigdy nie miałam problemu ze snem a teraz to jakaś tragedia.

Ja ostatnio pisałam że brzucha nie ma i nir widać a w tygodniu z dnia na dzień stawał się coraz większy i większy :D jak dla mnie to juz taka mała piłeczka. I szczerze? Tęsknię za tym płaskim brzuchem :D teraz kompletnie nie mogę się ułożyć do snu, mam wrażenie jakbym spała na piłce. Pomalowanie paznokci u stóp graniczy z cudem. Założenie buta też się robi ciężkie. :D a to dopiero połowa. Gdzie do końca :D!
Dziewczyny czy Was też męczy taka bezsenność w ciąży? Nigdy nie miałam problemu ze snem a teraz to jakaś tragedia.

Jejku jestem w szoku jak czytam 😲
Melodie do spania mialam zawsze i mam nadal. Bezsennosci jeszcze nie zaznalam i mam nadzieję ze nie zaznam. Jakbym nie musiala wstawać o 5 do pracy, to bym gniła do jakiej 10 😁

Ja też bym mogła spać po 10h... chodzę spać ok 22, i wstaję teraz z mężem o 6, robię mu śniadanie itd, i idę dalej leżeć :D nie śpię już ale do 8 sobie jeszcze leżę :D
Jejku jestem w szoku jak czytam [emoji44]
Melodie do spania mialam zawsze i mam nadal. Bezsennosci jeszcze nie zaznalam i mam nadzieję ze nie zaznam. Jakbym nie musiala wstawać o 5 do pracy, to bym gniła do jakiej 10 [emoji16]

reklama
Do góry