reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Z tego co słyszałam że zdarzają się takie przypadki że normalnie krwawisz w czasie dostania @ i objawy też nie występują i np właśnie w trzecim m-cu dopiero dowiadują się o ciąży ogólnie to nie ciekawie :/

U mnie to było standardowo, brak okresu a później takie mdłości że aż byłam nie do życia 🤢

Z maluszkiem wszystko dobrze ? 🙂
Jak narazie byłam na 2 usg i oba były ok, 21.09 będę miała połówkowe i bardzo sie stresuję, uspokoję się dopiero jak będę po i wszystko bedzie ok.

W poprzednich ciążach miałam normalnie zatrzymany @ i objawy typowo ciążowe, a tutaj niespodzianka 😉

To miałaś wielkie szczęście bo też bym tak chciała a mnie mdłości i wymioty męczyły do 14tc 😒
Ja pierw myslalam ze cos jest ze mną nie tak ze nie mam objawów. Lekarz mi powiedzial ze tak sie po prostu zdarza i kazda kobieta jest inna. Chyba ze nagle mi sie cos zmieni 🤔 a brzuszek juz u Was widac ?

Jak narazie byłam na 2 usg i oba były ok, 21.09 będę miała połówkowe i bardzo sie stresuję, uspokoję się dopiero jak będę po i wszystko bedzie ok.

W poprzednich ciążach miałam normalnie zatrzymany @ i objawy typowo ciążowe, a tutaj niespodzianka 😉
To w takim razie też na Twoim miejscu bym była niczego nieświadoma i że wszystko jest ok a tu takie cudo wyszło 😋

A ja mam wizytę 22.09 i też połówkowe 😊

Trzymam kciuki za udaną i bezstresową wizytę 🙂
Ja pierw myslalam ze cos jest ze mną nie tak ze nie mam objawów. Lekarz mi powiedzial ze tak sie po prostu zdarza i kazda kobieta jest inna. Chyba ze nagle mi sie cos zmieni 🤔 a brzuszek juz u Was widac ?
Właśnie niektóre nie mają objawów i to naprawdę są wielkimi szczęściarami i tak jak Ty odrazu czarne myśli. Możesz być spokojna już Cię nie dopadną 😁

Mi niestety już bardzo widać brzuszek ale chyba przez to że 2 ciąża bo w pierwszej późno było mi widać a mam porównanie bo syn też z lutego 😉

To w takim razie też na Twoim miejscu bym była niczego nieświadoma i że wszystko jest ok a tu takie cudo wyszło 😋

A ja mam wizytę 22.09 i też połówkowe 😊

Trzymam kciuki za udaną i bezstresową wizytę 🙂

Właśnie niektóre nie mają objawów i to naprawdę są wielkimi szczęściarami i tak jak Ty odrazu czarne myśli. Możesz być spokojna już Cię nie dopadną 😁

Mi niestety już bardzo widać brzuszek ale chyba przez to że 2 ciąża bo w pierwszej późno było mi widać a mam porównanie bo syn też z lutego 😉

To mnie pocieszylas 😀
Mi brzuszek widac bardziej w ciagu dnia i na wieczór, ale to tak jakbym sie objadła. Rano płaściutko. Tez dziwne 🤭

Dziewczyny ale z Was farciary, u mnie rano już dawno nie ma płaskiego, tym bardziej że po drugiej ciąży na brzuchu zostały się jeszcze z 4 dodatkowe cm, gdzie reszta ciała wróciła do normy ale tu jak na złość nie 😒 tłumacze sobie że może przez cc bo to jednak też mięśnie na cięte 🤔

Podsumowując brzuszek jest pokaźny, jak dla mnie, zwłaszcza wieczorem 😋

Dziewczyny ale z Was farciary, u mnie rano już dawno nie ma płaskiego, tym bardziej że po drugiej ciąży na brzuchu zostały się jeszcze z 4 dodatkowe cm, gdzie reszta ciała wróciła do normy ale tu jak na złość nie 😒 tłumacze sobie że może przez cc bo to jednak też mięśnie na cięte 🤔

Podsumowując brzuszek jest pokaźny, jak dla mnie, zwłaszcza wieczorem 😋

Ja np chcialabym juz miec tez brzuszek pokazny jak Ty🤰 aczkolwiek na jedno czasami dobrze ze jeszcze taki nie jest 😊 kolejna wizytę mam 21 wrzesnia i wtedy bedzie 18tc to moze juz wredy cosik widac bedzie bardziej ☺

reklama
Ja np chcialabym juz miec tez brzuszek pokazny jak Ty🤰 aczkolwiek na jedno czasami dobrze ze jeszcze taki nie jest 😊 kolejna wizytę mam 21 wrzesnia i wtedy bedzie 18tc to moze juz wredy cosik widac bedzie bardziej ☺
Jeszcze Ci wyskoczy fajny brzusio, dopiero u Ciebie 16tc i ma prawo być mały, nie u każdej będzie wielki brzuch i to obojętnie w którym m-cu ciąży, to zależy od budowy naszego ciała 😋

Jeszcze zatęsknisz za tym malutkim brzuszkiem 😁

Do góry