reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Z tego co słyszałam że zdarzają się takie przypadki że normalnie krwawisz w czasie dostania @ i objawy też nie występują i np właśnie w trzecim m-cu dopiero dowiadują się o ciąży ogólnie to nie ciekawie :/

U mnie to było standardowo, brak okresu a później takie mdłości że aż byłam nie do życia 🤢

Z maluszkiem wszystko dobrze ? 🙂
Jak narazie byłam na 2 usg i oba były ok, 21.09 będę miała połówkowe i bardzo sie stresuję, uspokoję się dopiero jak będę po i wszystko bedzie ok.

W poprzednich ciążach miałam normalnie zatrzymany @ i objawy typowo ciążowe, a tutaj niespodzianka 😉

To miałaś wielkie szczęście bo też bym tak chciała a mnie mdłości i wymioty męczyły do 14tc 😒
Ja pierw myslalam ze cos jest ze mną nie tak ze nie mam objawów. Lekarz mi powiedzial ze tak sie po prostu zdarza i kazda kobieta jest inna. Chyba ze nagle mi sie cos zmieni 🤔 a brzuszek juz u Was widac ?

Jak narazie byłam na 2 usg i oba były ok, 21.09 będę miała połówkowe i bardzo sie stresuję, uspokoję się dopiero jak będę po i wszystko bedzie ok.

W poprzednich ciążach miałam normalnie zatrzymany @ i objawy typowo ciążowe, a tutaj niespodzianka 😉
To w takim razie też na Twoim miejscu bym była niczego nieświadoma i że wszystko jest ok a tu takie cudo wyszło 😋

A ja mam wizytę 22.09 i też połówkowe 😊

Trzymam kciuki za udaną i bezstresową wizytę 🙂
Ja pierw myslalam ze cos jest ze mną nie tak ze nie mam objawów. Lekarz mi powiedzial ze tak sie po prostu zdarza i kazda kobieta jest inna. Chyba ze nagle mi sie cos zmieni 🤔 a brzuszek juz u Was widac ?
Właśnie niektóre nie mają objawów i to naprawdę są wielkimi szczęściarami i tak jak Ty odrazu czarne myśli. Możesz być spokojna już Cię nie dopadną 😁

Mi niestety już bardzo widać brzuszek ale chyba przez to że 2 ciąża bo w pierwszej późno było mi widać a mam porównanie bo syn też z lutego 😉

To w takim razie też na Twoim miejscu bym była niczego nieświadoma i że wszystko jest ok a tu takie cudo wyszło 😋

A ja mam wizytę 22.09 i też połówkowe 😊

Trzymam kciuki za udaną i bezstresową wizytę 🙂

Właśnie niektóre nie mają objawów i to naprawdę są wielkimi szczęściarami i tak jak Ty odrazu czarne myśli. Możesz być spokojna już Cię nie dopadną 😁

Mi niestety już bardzo widać brzuszek ale chyba przez to że 2 ciąża bo w pierwszej późno było mi widać a mam porównanie bo syn też z lutego 😉

To mnie pocieszylas 😀
Mi brzuszek widac bardziej w ciagu dnia i na wieczór, ale to tak jakbym sie objadła. Rano płaściutko. Tez dziwne 🤭

Dziewczyny ale z Was farciary, u mnie rano już dawno nie ma płaskiego, tym bardziej że po drugiej ciąży na brzuchu zostały się jeszcze z 4 dodatkowe cm, gdzie reszta ciała wróciła do normy ale tu jak na złość nie 😒 tłumacze sobie że może przez cc bo to jednak też mięśnie na cięte 🤔

Podsumowując brzuszek jest pokaźny, jak dla mnie, zwłaszcza wieczorem 😋

Dziewczyny ale z Was farciary, u mnie rano już dawno nie ma płaskiego, tym bardziej że po drugiej ciąży na brzuchu zostały się jeszcze z 4 dodatkowe cm, gdzie reszta ciała wróciła do normy ale tu jak na złość nie 😒 tłumacze sobie że może przez cc bo to jednak też mięśnie na cięte 🤔

Podsumowując brzuszek jest pokaźny, jak dla mnie, zwłaszcza wieczorem 😋

Ja np chcialabym juz miec tez brzuszek pokazny jak Ty🤰 aczkolwiek na jedno czasami dobrze ze jeszcze taki nie jest 😊 kolejna wizytę mam 21 wrzesnia i wtedy bedzie 18tc to moze juz wredy cosik widac bedzie bardziej ☺

reklama
Ja np chcialabym juz miec tez brzuszek pokazny jak Ty🤰 aczkolwiek na jedno czasami dobrze ze jeszcze taki nie jest 😊 kolejna wizytę mam 21 wrzesnia i wtedy bedzie 18tc to moze juz wredy cosik widac bedzie bardziej ☺
Jeszcze Ci wyskoczy fajny brzusio, dopiero u Ciebie 16tc i ma prawo być mały, nie u każdej będzie wielki brzuch i to obojętnie w którym m-cu ciąży, to zależy od budowy naszego ciała 😋

Jeszcze zatęsknisz za tym malutkim brzuszkiem 😁

Do góry