sandra0777
Fanka BB :)
Ale bajkaBoze jak pięknie sami na plaży cisza spokój!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale bajkaBoze jak pięknie sami na plaży cisza spokój!
Witam w klubie i przybijam piateczke. Mi tez gorzej wlosy lecą jak po ciąży, gorzej sie puszą i są mega suche. Nic ma nie nie działa a wszystkie wyniki ok.... wypadanie po porodzie do bylam bajka do tego co jest teraz ;pMi teraz wypadaja włosy, gorzej niż po ciąży
Warto zbadać tarczycę( niedoczynność, nadczynność) bo często ona jest przyczyną nadmiernego wypadania włosów.Mi teraz wypadaja włosy, gorzej niż po ciąży
zrobiłam badania krwi, wszystko ok.Warto zbadać tarczycę( niedoczynność, nadczynność) bo często ona jest przyczyną nadmiernego wypadania włosów.
Niby po covidzie lecą włosyzrobiłam badania krwi, wszystko ok.
Wooow !!! Ale spryciarzU nas juz drugi tydzień jest nocnikowo Młody szybko załapał o co chodzi. Teraz jak mu się chce to woła sii albo siada sam, tyle że trzeba go rozebrać W dzień już nie używamy pampersów tylko zakładamy normalne majtki.
Jeszcze jest wczesnie ma zabawe z dziecmi, zwlaszcza po 2ch dniach w zlobku moja to dopiero od niedawan zaczela cos podawac innym dzieciom, ale to glownie przez to ze u dziadkow od czasu do czasu widzi sie z kuzynkami. Ale glownie to ignoruje jescze dzieci. No u nas nianka. Nie jest latwo bo pracujemy z domu i jednak masz dzieciaka w pracy za scianą... Ale my sie wstrzymujemy ze żłobkiem.Teraz to ja mam wrazenie, ze rozpetalam ta dyskusje o mowieniu. Moj jest tu najmlodszy, dlatego ja sie Was podpytuje, bo wiem potem czego oczekiwac-albo odwrotnie-czy za duzo nie oczekuje.
My po dwoch dniach adaptacji wzlobku i powiem Wam, ze jestem rozczarowana-dzieci przyjmowane chore-z gilami do pasa i kaszlem i wlasnie Mlody dostal goraczki-czekam 2 miesiace na szczepienie i juz odwolalam na jutro. Kuba w ogole nie jest zainteresowany co sie dzieje w zlobku-robi tam, co mu sie podoba, ale z dziecmi zero interakcji A wydawalo mi sie, ze bedzie zachwycony i ze to bedzie dla niego super zabawa, ale sie pomylilam. Od 1 wrzesnia ide do nowej pracy i jednak chyba szukam nowej opiekunki.
Cudne Hanna jaki lok pieknyDzieli je 5 lat a więź jaka jest między nimi jest taka piękna hanka zawsze szuka Basi, pierwsze co ja przytula. Jak ide usypiac Hankę to całuję basie bawią się pięknie dobrze mieć 2 córki!
też słyszałam ale ostatnio chora bylam w maju chyba ze bezobjawowoNiby po covidzie lecą włosy